سلام دوستان.... من واقعا نمیدونم اینایی که جلوی جمع آوری سگ های ولگرد رو میگیرن فازشون چیه؟ امروز نزدیک بود یه سگ تیکه پاره م کنه.... امیداوارم یه بار یکی از همونا رو سگا بگیرن تا حساب کار دستشون بیاد
کی زورش رسیده جلو جمع آوری رو بگیره؟ کسی میتونه جلو شهرداری رو بگیره؟
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بله میرن اعتراض میکنن الکی داد و هوار میکنن جلوش رو میگیرن
اونا هم گوش میدن حتما😁
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!
من گفتم حمله کنن به ادما ؟ چرا صفر صدین؟ یا سگ بمیره یا ادم . این وسط واکسیناسیون پنگاه دادن و سامان ...
والا کنار راه نون و اینا گذاشته بودن ولی انگار سگا جدیدا دیگه هیچی غیر از گوشت دوست ندارن..... اصلا واکسیناسیون انجام دادن اگه حمله کنن بازم باعث ترس مردم میشن... ترسی که من امروز تجربه کردم تو عمرم تجربه نکرده بودم