2777
2789
عنوان

به نظرتون درد بعد عصب کشی طبیعه؟

228 بازدید | 21 پست

خانوما من یه هفتس دندونمو عصب کشی کردم و اموکسی سیلین میندازم.دندونم تا سه روز درد داشت و اذیت می کرد بعد دردش خوابید ولی هنوز عفونت داره و نخ دندون که می خوام بکشم درد می گیره. تا کی طبیعیه به نظرتون؟

درخواست دوستی ممنوع🙏🙏 خدایا شکر واسه چیزایی که دادی و قراره بدی بهم...///شکرت شکرت شکرت شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم طبیعی نیست برو پیش همون دکتری ک برات درست کرده

چند روز دیگه نوبت دارم برا ع۱ب کشی دندان دیگه قراره برم پیشش.قبل از دندونم یه دندون دیگه رو عصب کشی کردم که اذیت نداشت. واقعا نمی دونم تا چه حد طبیعیه

درخواست دوستی ممنوع🙏🙏 خدایا شکر واسه چیزایی که دادی و قراره بدی بهم...///شکرت شکرت شکرت شکرت
پس چرا خواهر زاده  من پنج سالشه چهارتا عصب کشی و پر کرد اصلا درد نداشت

به من گفت یه کم ریشه عفونت داره. برا همین بعد ع۱ب کشی چرک خشک کن انداختم. البته عفونتش خیلی کم بود.به خاطر شیردهی هم فقط میتونم اموکسی استفاده کنم.همین جوریش درد نداره فقط نخ دندون کشیدنی.

درد شدیدش فقط سه روز بود

منم یه هفته،ده روز درد داشتم،بعدش خوب شد

دندون چندت بود؟ قبلش ریشه عفونت نداشت؟

قبلن عصب کشی کردم اینجوری نبوده حتمن برو ببین چشه

اره باید برم. واقعا ادم دندون درست می کنه که درد نداشته باشه که بدتر هم شده

نه واسه منم نکرد،پارسال بود،دو نیم هم ازم گرفت

برا من ۱۹۰۰ گرفت کامپوزیتم پر کرد. دندون ۵