vini23vanili مدیر عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 3707 عنوان کسانی که پوست شیر رو کامل دیدن بیاین🍃 | مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 30 پست نظرتون درباره ی سریال چیه؟خیلی ناراحت کننده بود براممیگم جدای از اینا ،چی از سریال یاد گرفتین؟ خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 1402/11/26 | 20:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
vini23vanili مدیر استارتر عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 3707 من یاد گرفتم گاهی اوقات حتی شده آدم چندین و چند سال باید منتظر یه نفر بمونه تا اینکه کنار یکی باشه ک ... کاملا درسته،ایولهمینطوره🥲🥲دلم خونه برای نعیم🤦🏻♀️ خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️
vini23vanili مدیر استارتر عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 3707 چندقسمته کجا ببینم ازچه شبکه ای باید از ویدیو کلوپ(استریو) بگیری،۲۴قسمته خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️
شکلاتی_۲۲ عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 523 کاملا درسته،ایول همینطوره 🥲🥲دلم خونه برای نعیم🤦🏻♀️ اره نعیم با اینکه جدا شده بود از لیلا ولی جا داد به لیلا ولی شوهرش از خونه انداختش بیرون ☹️
vini23vanili مدیر استارتر عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 3707 من عاشق شخصیت شهاب حسینی بودم 🥲🥲🥲بیچاره زن هم نداشت کنارش باشه😬 خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️
vini23vanili مدیر استارتر عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 3707 اره نعیم با اینکه جدا شده بود از لیلا ولی جا داد به لیلا ولی شوهرش از خونه انداختش بیرون ☹️ خیلی فحش های بدی دادم به بهزاد😂😂😂😂 خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️
parhizkar عضویت: 1397/08/26 تعداد پست: 8065 چجوری ینی؟ یکم بیشتر برام بگو یعنی نه خیلی شوخ نه خیلی جدی؟ بیش از حد صمیمی نشدن؟ دیدی قاتل اصلی ساحل تعادل نداشت دیدی علت قاتل شدنش چی بود حسادت بوجود آوردن نعیم بنظرم همه آدما تعادل روانی ندارن باید شناختشون و باعث بوجود اومدن سو تفاهم نشه یه صلوات مهمونم میکنی؟❤️🌱❤️ توخدای پنهان منی👫🏻👨👩👦
vini23vanili مدیر استارتر عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 3707 والا من فقط واسه پروانه نگاش کردم 😂😂😂من تا حالا این بازیگر رو ندیده بودم😐 از سریالای دیگش میدونی نام ببری؟چرا یادم نمیاد آخه😬 خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️
vini23vanili مدیر استارتر عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 3707 دیدی قاتل اصلی ساحل تعادل نداشت دیدی علت قاتل شدنش چی بود حسادت بوجود آوردن نعیم بنظرم ... وای آره آره کاملا درسته،اصلا نباید حس های بقیه که از قضا نقطه ضعفشونم هست تحریک کرد🌹🌱❤️🍃 من از آدما میترسم 😐😂🤦🏻♀️😬😳 هههه خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️
vini23vanili مدیر استارتر عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 3707 فیلیمو نداره؟ والا خبر ندارم،حالا یه نگاه بنداز...ما وای فای نداریم...نمیتونیم نگاه کنیم...مجبوری از ویدیو کلوپ میگیریم توی فلش😁😅😂🤦🏻♀️ خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️
parhizkar عضویت: 1397/08/26 تعداد پست: 8065 وای آره آره کاملا درسته،اصلا نباید حس های بقیه که از قضا نقطه ضعفشونم هست تحریک کرد🌹🌱❤️🍃 م ... افرین آدما ترسناکترین موجودات دنیان یه صلوات مهمونم میکنی؟❤️🌱❤️ توخدای پنهان منی👫🏻👨👩👦
fatimaa_ عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 9969 والا خبر ندارم،حالا یه نگاه بنداز...ما وای فای نداریم...نمیتونیم نگاه کنیم...مجبوری از ویدیو کلوپ می ... اهااا عزیزم ماهم تی وی نداریم همش باگوشی منو شوهرم بخاطر درس بچه ها تعطیل فعلا
آنشرلیباموهایقرمز عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 7812 😂😂😂 من تا حالا این بازیگر رو ندیده بودم😐 از سریالای دیگش میدونی نام ببری؟ چرا یادم نمیاد آخه😬 منم روش دقت نکرده بودم قبلا. از این شخصیت و تیپش خوشم اومد مشتی بود🫶سریال گرگ ومیشم هم بازی کرده بود