2777
2789
عنوان

کسانی که پوست شیر رو کامل دیدن بیاین🍃

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 30 پست
من یاد گرفتم گاهی اوقات حتی شده آدم چندین و چند سال باید منتظر یه نفر بمونه تا اینکه کنار یکی باشه ک ...

کاملا درسته،ایول

همینطوره

🥲🥲دلم خونه برای نعیم🤦🏻‍♀️

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندقسمته کجا ببینم ازچه شبکه ای

باید از ویدیو کلوپ(استریو) بگیری،۲۴قسمته

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 
من عاشق شخصیت شهاب حسینی بودم 

🥲🥲🥲

بیچاره زن هم نداشت کنارش باشه😬

اره نعیم با اینکه جدا شده بود از لیلا ولی جا داد به لیلا ولی شوهرش از خونه انداختش بیرون ☹️

خیلی فحش های بدی دادم به بهزاد😂😂😂😂

چجوری ینی؟ یکم بیشتر برام بگو یعنی نه خیلی شوخ نه خیلی جدی؟ بیش از حد صمیمی نشدن؟

دیدی قاتل اصلی ساحل تعادل نداشت دیدی علت قاتل شدنش چی بود 

حسادت بوجود آوردن نعیم 

بنظرم همه آدما تعادل روانی ندارن باید شناختشون و باعث بوجود اومدن سو تفاهم نشه

یه صلوات مهمونم میکنی؟❤️🌱❤️ توخدای پنهان منی👫🏻👨‍👩‍👦

والا من فقط واسه پروانه نگاش کردم

😂😂😂

من تا حالا این بازیگر رو ندیده بودم😐 از سریالای دیگش میدونی نام ببری؟

چرا یادم نمیاد آخه😬

دیدی قاتل اصلی ساحل تعادل نداشت دیدی علت قاتل شدنش چی بود  حسادت بوجود آوردن نعیم  بنظرم ...

وای آره آره کاملا درسته،اصلا نباید حس های بقیه که از قضا نقطه ضعفشونم هست تحریک کرد🌹🌱❤️🍃 

من از آدما میترسم 😐😂🤦🏻‍♀️😬😳 هههه

فیلیمو نداره؟

والا خبر ندارم،حالا یه نگاه بنداز...ما وای فای نداریم...نمیتونیم نگاه کنیم...مجبوری از ویدیو کلوپ میگیریم توی فلش😁😅😂🤦🏻‍♀️

وای آره آره کاملا درسته،اصلا نباید حس های بقیه که از قضا نقطه ضعفشونم هست تحریک کرد🌹🌱❤️🍃  م ...

افرین 

آدما ترسناکترین موجودات دنیان

یه صلوات مهمونم میکنی؟❤️🌱❤️ توخدای پنهان منی👫🏻👨‍👩‍👦

والا خبر ندارم،حالا یه نگاه بنداز...ما وای فای نداریم...نمیتونیم نگاه کنیم...مجبوری از ویدیو کلوپ می ...

اهااا عزیزم ماهم تی وی نداریم همش باگوشی منو شوهرم بخاطر درس بچه ها تعطیل فعلا 

😂😂😂 من تا حالا این بازیگر رو ندیده بودم😐 از سریالای دیگش میدونی نام ببری؟ چرا یادم نمیاد آخه😬

منم روش دقت نکرده بودم قبلا. از این شخصیت و تیپش خوشم اومد مشتی بود🫶سریال گرگ و‌میشم هم بازی کرده بود