2777
2789

اگه دختری باشه تو عقد جدا شده باشه دوشیزه هم باشه بعد بردار یا پسرتون تا حالا ازدواج نکرده باشه حاضرین با اون دختر که طلاق گرفته ازدواج کنه ؟؟

چون این شرایط خودمه و من تو سن کم به اجبار و واسطه بزرگ تر ها عقد کردم بعدش عقد کردیم مدام به خانوادم گفتم من اینو نمیخوام و خلاصه رفتار من هم با این آقا خوب نبود چون واقعا درکی از ازدواج و علاقه نسبت بهش نداشتم خلاصه نه اون با من خوب بود به خاطر رفتار هام نه من با اون خوب بودم یک مدت رفت تا چند ماه نیومد چون من بخشم گفتم دوست ندارم بعد از این که چند ماه خبری از هم نداشتیم رفتم درخواست طلاق دادیم و جدا شدیم تفاهمی 

با این دلیل اگه بودین اون دختر قبول میکردین فکر کنید دلیلیش همینه 

من خودم با آقایی در ارتباطم خانوادش راضی نیستن و بهم میگه دلیلت برای طلاق جزئی بوده ؟؟؟

بنظرتون دلیلم برای طلاق منطقی بوده؟؟

بله 

چه مشکلی داره 

در حال حاضر هم داداشم با دختری میخوان زندگیشون رو شریک بشن که یک فرزند دارن و ما هیچ مشکلی نداشتیم 

دلیلتون هم منطقی بوده

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با آقایی در ارتباطم همش میپرسه چرا طلاق گرفتی دلیلت جزئی هست 

بگو این دلیل برای من منطقی بوده و نمیتونستم اون شرایط رو تحمل کنم 

دلیلی نداره از نظرشون منطقی باشه هر کسی یه نظر و دیدگاهی داره اگر میخماد به این چیزا گیر بده بیخیالش شو

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

من با آقایی در ارتباطم همش میپرسه چرا طلاق گرفتی دلیلت جزئی هست 

ولش کن عزیزم ایشون دنبال بهانس اگه میخوای حتی جذبش هم کنی بگو اوکی من نمیخوام ارتباط داشته باشم چون دنبال بهونه ای ببین چجوری میفته دنبالت

من خودم جدا شدم و یه دختر دارم اما با کسی که مجرده ازدواج کردم اونم طایفه خیلی بزرگی دارن با این که چند نفر مخالف بودن اما خودش پای من وایساد الان چهار ساله که با همیم اقوامشون و اونایی ک ناراضی بودن چون شناختنم خیلی هم بهم احترام میزارن 

من خودم جدا شدم و یه دختر دارم اما با کسی که مجرده ازدواج کردم اونم طایفه خیلی بزرگی دارن با این که ...

پدر شوهر و مادر شوهرت الان باهات خوب هستن ؟؟؟؟

چجوری باهاش رفتار کردی که خودش راضی شد 

پدر شوهر و مادر شوهرت الان باهات خوب هستن ؟؟؟؟ چجوری باهاش رفتار کردی که خودش راضی شد 

اره خوبن خیلی اون عاشقم شد منم شرایطمو بهش گفتم خودش قبول کرد تازه به خانواده گفته بود هیچکس ازش هیچ سوالی در مورد زندگی قبلش نپرسه تا الان هیچ کس جرات نکرده سوال کنه الانم خانوادش دیدن پسرشون رو کلی تغییر دادم و زندگیش رو ساختم کلی برام احترام قائلن