2777
2789
عنوان

شوهر خر🙁

295 بازدید | 15 پست

شوهرم ادم خوبیه منم واقعادوسش دارم اونم همینطور

تاپیک قبلی ویژگی های مثبتشو گفتم که. کمم نیست

اما

خیلی زود رنجه و بد عصبانی میشه

اگرم بشه خیلی بد رفتار میکنه

فحش و اینا نمیده اما داد میزنه و بی ملاحظه میشه و مثل بچه ها قهر میکنه

خر میشه ینی🙁

خیلی حرص میخورم

البته بعدش عذرخواهی میکنه

اما وقتی قهر میکنهو بد رفتاری میکنه خیلی اذیت میشم

من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂
اینهمه خوبی داره این یدونه حالا یکاریش میشه کرد 😂🤦‍♀️

همین الانم قهره🙁

من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب سعی کن طوری رفتار کنی که ناراحت نشه در عین حال خواسته هات رو هم بگی

اره واقعا

خودمم کم بدی ندارم

اما نود درصد بحث های ما درمورد خانواده منه

اون ناراحت میشه ازشون من از خانوادم طرفداری میکنم

ادم بدون عیب نیست بعد ببین چی میشه که عصبی میشه رو چی حساسه همیشه دعوای زنو شوهر هردو مقصرن

نود درصد بحث های ما درمورد خانواده منه

اون ناراحت میشه ازشون من از خانوادم طرفداری میکنم

نود درصد بحث های ما درمورد خانواده منه اون ناراحت میشه ازشون من از خانوادم طرفداری میکنم

خواب بزار پیش تو گلایه کنه داره دردو دل میکنه بهتره که بره پیش بقیه بعدش خودت بزار جای شوهرت تا بگی مامانت اینجوری سریع گارد بگیره دفاع کنه چقدر حرص میخوری....در ضمن مامان بابات دارن زندگیشون میکنن تو بیا خراب کن زندگیتو....خیلی ناراحت میشی به حرفاش گوش نکن زیاد پاشو برو سرت مشغول کن به کار کردن

خواب بزار پیش تو گلایه کنه داره دردو دل میکنه بهتره که بره پیش بقیه بعدش خودت بزار جای شوهرت تا بگی ...

اره واقعا من باید کوتاه بیام

اخه شوهرمم غریبه

اینجاکسی زو نداره بخاطر من اومده تو شهر مازندگی کنه

اره واقعا من باید کوتاه بیام اخه شوهرمم غریبه اینجاکسی زو نداره بخاطر من اومده تو شهر مازندگی کنه

اره بزار باهات دردو دل کنه من خودم شوهرم پیش خودم میگه خیلی خوشم میاد پیش بقیه نمیگه یک بار گفت هیچی نگفتم اومدیم خونه گفتم فدات شم در مورد خانواده من هیچی به بقیه خودم میدونم بدن ولی الان خانوادم جدای

اره بزار باهات دردو دل کنه من خودم شوهرم پیش خودم میگه خیلی خوشم میاد پیش بقیه نمیگه یک بار گفت هیچی ...

اخه از این میسوزم

که خانوادم تا الان خیلی بهش محبت کردن خیلی

[QUOTE=328520003]اخه از این میسوزم که خانوادم تا الان خیلی بهش محبت 

عزیزم اونا به تو محبت میکردن از کجا میدونی شاید شوهرت از یه جا پره 

شایدم آنقدر تو جامعه گفتند مادرزن بده مادرشوهر بده شوهرت باور کرده ...الانم هر کار کنند شوهرت میگه وظیفشونه برا دخترشون انجام دادن