2777
2789
عنوان

بارداری

98 بازدید | 13 پست

خانما تاپیک برای رفیقمه لطفا اگه میدونید راهنمایی کنید که بهش بگم‌..

دوستم اخرین بار که رابطه بدون محافظت شده داشته رو دقیق میدونه‌‌ بعد الان بارداره میخواد بارداریشو حساب کنه از همون شب؟یا چجوری؟

از پریودی نمیتونه چون ماه اول دوم لکه بینی داشت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاریخ اقدامش رو به اضافه ی ۲ هفته کنه میشه  تاریخ هفته ی  بارداریش 

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
سنو میده میگه ش جنین چند هفته ست  . تو بارداری خونریزی هم طرف داشته باشه از همون اولین روز آخ ...

سونو بر اساس سن جنین میگه.

من ۳ هفته اختلاف داشت چون تخمک گداری و لقاح دیر اتفاق افتاده بود

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
یعنی تاریخ اون رابطص به اضافه دوهفته میشه اولین روز بارداریش؟

میشه چندمین هفته ی بارداری.

هر چی از سن بارداری میگذره سنو نزدیکتر به اون تاریخ پریودی میشه 

منم اوایل بارداری چون لقاح دیر انجام شده بود بیشتر دو هفته تفاوت داشت 

اما الان حدود یک هفته اختلاف هست 

هر چی از سن بارداری میگذره سنو نزدیکتر به اون تاریخ پریودی میشه 

یعنی چی.؟

تا آخر بر اساس همون سونوی اول پیش رفت دیگه 

بی بیم بعد از ۳ هفته تاخیر مثبت شد

منم اوایل بارداری چون لقاح دیر انجام شده بود بیشتر دو هفته تفاوت داشت  اما الان حدود یک هفته ا ...

سونوی اول درسته.

ماههای آخر بر اساس رشد جنین یکی دوهفته اختلاف کمتر یا بیشتر طبیعیه خب

یعنی چی.؟ تا آخر بر اساس همون سونوی اول پیش رفت دیگه  بی بیم بعد از ۳ هفته تاخیر مثبت شد

ببین مثلا اولین سنو میزنه تاریخ زایمان ۲۷ اردیبهشت 

بعد آدم حساب می‌کنه طبق پریودی میگه منکه باید زایمانم مثلا ۱۲ اردیبهشت باشه ...

سن بارداری بیشتر میشه باز سنو میده اینبار سنو می‌نویسه تاریخ زایمان مثلا ۲۲ اردیبهشت 

و دیگه ماه آخر تاریخ رو سنو خیلی نزدیک به ۱۲ میزنه

من بهداشت بهم گفت دقیق از پریودی بارداریت رو حساب کن 

بعد از سه هفته ؟؟؟؟؟ 

انگار شما خیلی دیگه دیر لقاح انجام شده 

ببین مثلا اولین سنو میزنه تاریخ زایمان ۲۷ اردیبهشت  بعد آدم حساب می‌کنه طبق پریودی میگه منک ...

بله عزیزم.

پریودام نامنظم بود