2777
2789
عنوان

خونریزی شدید دربارداری

1166 بازدید | 38 پست

سلام بچه ها من تو هفته ششمم، متاسفانه خونریزی داشتم برای امروز صبح اولین بار به شکل خون پریود، زایشگاه رفتم گفت سونو بده طبیعی

پیش پزشکمم رفتم گفت طبیعی وشیاف نوشته اما بلند ک میشم خونریزیم بند نمیاد ممکنه جنین سقط شده باشه😔😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااای  واااای یاد سقطم افتادم  ببخشید 😭😭   تورو خدا بشبن  استراحت مطلق باش کلاااااا    کلا بشین حای دست شویی تو لگن    خواهشا بلندنشوووو برای هیچی    من دکترم گفت خونریزیت  با شیاف کمم بشه  برات  سرکلاژ میکنم  ولی  اصلا قطع نشد و افتاد   من فقط برای سرویس میرفتم دست شویی  همین ولی  نشد ک بشه   خواهش میکنم   تو لگن دست شویی کن 

اسی خواهشا  تحرکتو کن صفرررررر  خولهش میکنم چون تا عمر داری یادت نمیره  زبونم لال من   بدبختی کشیدمممم ک فراموش کنم اخرشم نشد  حتی الان باردارم بازم یادم میوفته  چطوری خونریری داشتم میمیرمم  

ممنون عزیزم دعام کن خیلی ناراحتم

یعنی چی  سونو طبیعی؟

قلب داشت.؟

تو سونو چند هرهفته بودی؟

هماتوم داشتی؟

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
وااای  واااای یاد سقطم افتادم  ببخشید 😭😭   تورو خدا بشبن  استراحت مطلق باش کلا ...

آخی بمیرم

خودمم خیلی داغونم نمیدونم چ کنم شیاف زدم کمتر شد ولی خب لخته میبینم

آخی بمیرم خودمم خیلی داغونم نمیدونم چ کنم شیاف زدم کمتر شد ولی خب لخته میبینم

بخواب  ب هیچ عنوان تکون نخور  هیچی هیچی هیچییییییییییییی هیچی   حتی برای اب خوردن اینا  یکی  باشه کاراتو کنه  خواهشا پشبمون نشی