2777
2789

کسی رو میشناسید بعد ازدواج درسشو ادامه داده باشه به جایی رسانده باشه خودشو؟!

یه صلوات نمی‌رسه به من مشکلم خیلی بزرگه 🥺 فرستادی بگو منم برات بفرستم 💖 یک عدد تعلیقی هستم 🥴‌ کاش هَنوزم‍ مثل بَچگیآمون تَ‍نهآ تَلخی زندگیمون شِربَت سرَمآ خوردِگی بود!😔🥺‌‌❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊احتیاج دارم.  . به دو دست برای بافتن موهام، به یه قلب برای نوازش اشکام، به چندتا قرص برای آرامش شبام، به خودم، به لیست پلی آهنگای تو.  .به خنکی اوایل هفت صبح،به قشنگی خواب بعدظهر به بلندی شب برای کاربه خودم؛این روزا خیــــلی زیاد؛ احتیاج دارم.  .  !(":نترسم که با دیگری "خـو" کنی ، تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من میخوستم بخونم بعدپشیمون شدم رفتم کلاس آرایشگری انشالله اولین فرصت سالنم میزنم

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد

بله 

دختر عمم پزشکی قبول شد 

نامادریم معلم شد 

دختر خالم حسابدار 

هر سه هم دو تا بچه داشتن شوهرشونم شغلشون آزاد

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

من 

بارداری اولم دانشجوی کارشناسی بودم و کار نیمه وقت داشتم

بارداری دوم مدیر مدرسه و دانشجوی دکتری بودم

در هر دو مورد هم، همسر و مادر همسرم بسیار حامی بودند و خیلی کمک می کردند 

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 

همشون کمک داشتن خواهری مادری مادرشوهری یا یه شوهر خیلی خوب و همراه 

من یه مدت بعد از ازدواج درس میخوندم شبای امتحان قشنگ خون گریه میکردم شوهرم اذیتم می‌کرد و بدش میومد البته تقصیر خانوادش'بود سرکارش میذاشتن 

مجبور شدم نیمه ولش کردم 

تو هم اگه کسی رو نداری کمکت کنه اصلا بهش فکر نکن

وزن ۷۴ وزن هدف اول ۷۰ هدف دوم ۶۷ هدف سوم ۶۴اسم کاربریم یه گیاه داروییه

خودم موقع ازدواج دانشجو لیسانس بودم. با دو بچه ارشد دولتی خوندم. استادم ۱۶ سالگی ازدواج کرده بود با دو بچه رفت دانشگاه. تو مقطع دکتری بچه سوم و آورد الان تو یکی از بهترین دانشگاه های ایران استاده