2777
2789
عنوان

واریکوسل و مورفولوژی

830 بازدید | 8 پست
سلام به همگی... شوهر من واریکوسل گرید ۳داشت که تقریبا دو ماه پیش عمل کرد توی ازمایش قبل از عملش تحرک کم و مورفولوژی هم صفر بود.حالا بعد از عمل از عسل و گرده و چهار مغز و ول من و یخ درمانی و ماساژ با روغن زیتون استفاده میکنن.میخوام بدونم از دوستان کسی بوده مشکل تحرک و مخصوصا مورفولوژی رو با تغذیه حل کرده باشه؟ممنون
نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
ببخشید مشکلشون چی بود همین تحرک و مورفولوژی؟ شوهر من خیلی گرماییه مدام عرق میکنه میترسم گرمیجات نتیجه عکس بده.ولی کاسنی هم بهش میدم
نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توکل به خدا .منم این کار هارو انجام بدم ان شاءالله نتیجه بده .ممنون از راهنماییتون
سلام یه قرص هست خیلی عالیه واقعا اسمش فرتیل اید هست من به شوهرم میدادم در کنار اون گرده نخل بعد از صبحانه و صبحا شیر و عسل و زعفرون و چهار مغز و گرده گل و بارهنگ بهش دادم و ماساژ با روغن زبتون و یخ میذاشت شبا مرغ ماشینی کم میخورد میگو بلدرچین و غذاهای گرم اب انار اب پرتقال اب زردک بعد که آز داد به طور خیلی عالی آزش خوب شده بود ولی الان دیگه نمیدونم وضعیتش چطور شده آز نداده داروهاشم تموم شده دوباره باید بگیریم اهان ویتامین ای هم هرشب
یا حسین به حق علی اصغرت (رب هب لی من لدنک ذریت الطیبه انک سمیع الدعا رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین )
سلام الهام جان راستش میترم سر خود بهش قرص بدم! اما حتما از دکترش باید بپرسم . چی هست این قرص ویتامینه مثل ول من؟! گرده نخل و چهار مغز رو استفاده میکنه با همین دو تا بندهخدا رو زبونش و صورتش جوش زده از گرما هرکاری میخوام بکنم همش میگم نکنه ضرر باشه!!!