2777
2789

شاید مسخره بنظرتون بیاد ولی واقعا تنگ شده😂

از اون جایی ک منو داداشم فاصله سنی مون کم بود 4سال همیشه تو بچگی تا میخورد همو میزدیم چقد مامان بابام از دست ما دوتا حرص میخوردن 

الان من 22 سالمه اون 26 هردوتامون متاهلیم دلم میخواد یه دکمه باشه بزنم برگردم به اون دوران:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو داداشم فاصله سنیمون یکساله هرروز دعوا داشتیم همچین همو میزدیم که ازحال میرفتیم .یه دایی بدجنس داشتم اون مادوتا رو تنها گیر میورد میگفت هرکی برنده شد بهش پول میدم میبرم باموتور دورش میزنم ماهم درحد مرگ همو میزدیم   

من دلم تنگ نمیشه فقط میگم کاش محکمتر میزدمش😂😂

چون اون هرچی زور داشت میزد من نمیزدم یا کم میزدم و چون کوچیک بود همه طرف اون بودن

کاش چشمان مرا خاک کنید            تا نبینم که چه تنها شده ام

اونوقت واکنش پدر مادرتون چی بود؟ خیلی برام مهمه بدونم...چون بچه های خودم الان دقیقا در همین موقعیت هستند...همین الآن قلبم داره تیر می‌کشه از دستشون...

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂
ما تو همون ۴ سال توییم یعنی قراره منم دلم برای این خر تنگ بشه؟!

نمی‌دونم چطوری بگم ولی قدر این لحظات تون رو بدونید اینا همش خاطرس بعدنا میگید میخندید ک چقد خر بودم😂

اونوقت واکنش پدر مادرتون چی بود؟ خیلی برام مهمه بدونم...چون بچه های خودم الان دقیقا در همین موقعیت ه ...

راستش مامان بابام اون موقع اصلا نمی‌تونستن مارو تحمل کنن چون یه روز بدون دعوا کتک کاری نمیگذشت مامانم چقد حرص دادم الاهی بگردم

بابام اون موقع می‌گفت بچه ها وقتی بزرگتر میشن عاقل تر میشن شماها وحشی تر

ولی خب همش گذشت این وسط فقط مامان بابام اذیت میشدن.