2777
2789
عنوان

کارآموزی داروخانه

| مشاهده متن کامل بحث + 2622 بازدید | 50 پست
شهر ما اینطوری نیست

ما اینجوریه همه داف ناخن کاشت تازه علوم پزشکیم جلوشونه

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آها یعنی کلا خانم نیست به جز تو؟ من گفتم اگه خانم هستن ،اگه آقا هستن و اینجوری میگن نمیخوام تو دلتو ...

آره متاسفانه فقط من خانوم هستم اونجا، این قدر اذیت می کنن اشک رو  درمیارن ، مسخره میکنن تیکه میندازن و..

آره متاسفانه فقط من خانوم هستم اونجا، این قدر اذیت می کنن اشک رو  درمیارن ، مسخره میکنن تیکه می ...

با آقایون کار کردم و ودرکت میکنم، کلا می‌خوام سواستفاده کنن، باید خیلی هی بگی نه من از اون آدما نیستم، و کلا متفاوتند با اون ج،ن،ده هایی که دور شمان تا دست از سرت بردارن

کاربری دوم ، ولی اصلا پشیمون نیستم چون حق گفتم  زرد_چوبه هستم ، دو هفته تعلیق شدم دوباره ظرف یه هفته یه ماه تعلیقم کردن 😕😂
با آقایون کار کردم و ودرکت میکنم، کلا می‌خوام سواستفاده کنن، باید خیلی هی بگی نه من از اون آدما نیست ...

تو این یک ماه تا حالا نفهمیدن عجیب نیست؟

تو این یک ماه تا حالا نفهمیدن عجیب نیست؟

اینا با رفتار حالیشون نیست ،سر بحث بعضا باز میشه چیزی نگو یا ازت نظر خواستن بگو نه من خیلی رو اینچیزا حساسم

کاربری دوم ، ولی اصلا پشیمون نیستم چون حق گفتم  زرد_چوبه هستم ، دو هفته تعلیق شدم دوباره ظرف یه هفته یه ماه تعلیقم کردن 😕😂