مامانی ها از کی تکون های فرشته های توی وجودتون رو حس کردید؟
من اول ۵ هستم ولی هیچی حس نمیکنم تقریبا🥲
گاهی فقط مثلا حس میکنموکجاست توی شکمم
یا یه کوچولو سُر میخوره توی شکمم
همین🥲🥲🥲🥲
عادیه؟
یه صلوات مهمونمکن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇
قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼 اگه امکانش هست برام دعاکنین😘 خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شهشکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه صلوات مهمونمکن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇
اولین باری که حسش کردم ۱۸ هفته بود. یادمه شب عاشورا بود و دلم گرفته بود. طبل که زدن یهو حس کردم یکی بهم تلنگر زد. انقدر یهویی بود که نفهمیدم ضربه از بیرون بود یا داخل شکمم. به همسرم گفتم تو الان به من تلنگر زدی؟ گفت نه. یهو با هم خندمون گرفت
من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدانیا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "
میتونم اینجا سوال بپرسم؟ علائم توقف قلب جنین چیه کسی تجربه داشته
عزیزم ماه های بالا از نتکون نخوردن بچه میفهمن
ولی توی ماه های پایینمثلا تا پنج فقط از روی سونو یا خونریزی و علائمسقط میشه فهمید
بله همبنطوره از ۲۸ هفته به بعدخیلی تکون هاش زیاد میشه
وای که چه قشنگ
قند توی دلم اب میشه 😋
اوخی ☺️مبارک قلب قشنگتون باشه به خوشی و سلامتی همش چشم انتظار تکوناشم 😅
ممنون عزیزم❤
نگران نباش اخراش یجوری تکون بخوره که همه دل و رودت بهم بریزه😅😅
قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼 اگه امکانش هست برام دعاکنین😘 خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شهشکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم.
چشم انتظار و بی طاقت تر از من برای تکون نی نی فکر کنم باشه 😅چون اولین بارمه حس میکنم نااگاهم و باید تا الان حس میکردم
مرسی گفتید😇
اولین باری که حسش کردم ۱۸ هفته بود. یادمه شب عاشورا بود و دلم گرفته بود. طبل که زدن یهو حس کردم یکی ...
ووییی🥰🥰خیلی خوب بوده
چه خاطره قشنگی شدهد😊
ممنون عزیزم❤ نگران نباش اخراش یجوری تکون بخوره که همه دل و رودت بهم بریزه😅😅
انشالله به سلامتی فارغ بشی
اونایی که منتظرن رو اول دعا کن خانم گل
بعدشمماها که سالم نینی هامون بیان 😇😇