🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
🌺 niniyar_3: شنبه تا چهارشنبه اگر تعطیل نباشه ⬅️ از صبح تا ۵ بعدازظهر
🌹 niniyar_5: روزهای عادی ⬅️ از ساعت ۵ بعدازظهر تا ۱۱ شب روزهای تعطیل و پنج شنبه ها و جمعه ها ⬅️ از صبح تا ۱۱ شب
🌸 niniyar_2: هر شب ⬅️ ساعت ۱۱ شب به بعد
🏵 niniyar_1:🏵 شنبه و دوشنبه و چهارشنبه (فقط ۳ روز در هفته) به غیر از ایام تعطیل ⬅️ ساعت ۱۰:۳۰ تا ۱۲ و ۱۴ تا ۱۵
🟥🟥🟥 niniyar_1 با تگ شدن جایی نمی آیند. فقط باید توی خصوصی لینک تاپیکتون رو براشون بگذارین.
🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
خیلی راحت میتونی تاپیک بزنی در وصف و مدح مولا علی🤍
من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
منم با درگیری لفظی مخالفم،میتونیم غیرمستقیم عقاید خودمون رو بیان کنیم،مثلا تاپیکهای اونجوری رو گزارش بزنیم،ودر عوض از فواید تشیع بگیم یا از خصوصیات امیرالمومنین صحبت کنیم و تاپیک رو هم فورا قفل کنیم
نفهمیدم یعنی به عمر حرف بگن ناراحت میشی یا ازش خوب بگن ناراحت میشی نفهمیدم سنی یا شیعه ...
فکر میکنم شیعه باشن
به نظرم شیعه و سنی همه مسلمونیم همه یک خدا رو میپرستیم یک کتاب و یک پیامبر واحد داریم توهین کردن نه از طرف ما و نه اونا اصلا کار درستی نیست همون طور که ما دوست نداریم به حضرت علی(ع) توهین بشه قطعا اونا هم دوست ندارن و برعکس
بله الان تاپیکاشون دیدم به نظرم شیعه و سنی همه مسلمونیم همه یک خدا رو میپرستیم یک کتاب و یک پ ...
بله منم با تفرقه اندازی بین مسلمونا کاملا مخالفم،اینجور مواقع باید خوددار باشیم.با جنگ و بحث و جدل چیزی درست نمیشه،فقط این وسط یه عده کافر و یهودی و ...از تفرقه بین مسلمونها لذت میبرن