2777
2789

همیشه تو مدرسه اذیتم می کنه با شوخی های رو مخ و زشتش گاهی وقتا هم بهم فحش میده یا جثه ام رو مسخره می کنه و جلوی بقیه خوردم می کنه. اما گاهی وقتا هم نه،ارومه و از مشکلات خانوادگیش صحبت می کنه که باباش اذیتش می کنه و این چیزا. از خونه بیرون می زنه میاد خونه ما صحبت می کنه.

اما دیگه از دستش جون به لب شده بودم کارش به بی حیا بازی هم رسیده بود. دو هفته ای بود که نه جواب تلفناش رو می‌دادم نه تو مدرسه محلش می دادم.

امروز اومد دم خونمون به مامانم گفتم برو بهش بگو من نیستم،مامانم بهش گفت و رفت اما عذاب وجدان دارم نکنه از خونه زده بود بیرون نیاز به چیزی داشت و من پیچوندمش.

واقعا عداب وجدان گرفتم ترو خدا بگید کارم درست بود یا نبود.الان چیکار کنم؟

اکانت دست چهار نفره دائم  التعلیقی بدبخته که با سیمکارت مادرِ مادر بزرگ دوستشون وارد سایت شدن😇 پس بابت بی ربط بودن تایپ ها گیر ندید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی اذیتت میکنه برات مهم نباشه خودش باید غصه بخوره رفیق خوبش ادیت کرده

ولی خب شاید طوریش بشه 😭

اکانت دست چهار نفره دائم  التعلیقی بدبخته که با سیمکارت مادرِ مادر بزرگ دوستشون وارد سایت شدن😇 پس بابت بی ربط بودن تایپ ها گیر ندید
دلت واسه شخصیت و اعتماد ب نفس خودت بسوزه ک داره گند میزنه داخلش این دختر  فعلا حالیت نیست ... م ...

با خودم میگم شاید اخرین سر پناهش من باشم 

نمیدونم رابطه تون چجوری بوده  اما اگر در هر شرایطی کسی بهتون پناه میاره دست رد ب سینه اش نزنید ...

منم همین فکر رو داشتم اما خواستم جوابشو بدم یاد مسخره کردنم جلوی هم کلاسی هام افتادم منصرف شدم😭

منم همین فکر رو داشتم اما خواستم جوابشو بدم یاد مسخره کردنم جلوی هم کلاسی هام افتادم منصرف شدم😭

حالا تو ی زنگ بزن بهش 

ولی حرفاتو بهش بگو 

بگو ازش ناراحتی 

نباید باهات اونجوری رفتار کنه جلو بقیه

هر وقت تو سایت اسممو دیدی جان من ی صلوات 

حالا تو ی زنگ بزن بهش  ولی حرفاتو بهش بگو  بگو ازش ناراحتی  نباید باهات اونجوری رف ...

چون از خودش گوشی نداره نگرانش شدم مگر نه اصلا غمی نداشتم

گوشیش مال خودش نیست

گفتن نیستی؟ پس دوباره،میاد

درضمن دوستانه،وجدی باهاش صحبت کن ازاخلاق بدش دست برداره

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،