2777
2789
عنوان

سایت معتبر برای محصولات پوستی❤️🌱

2651 بازدید | 22 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر

من میخوام از برند بالانس یک سرم بخرم شما سایتی رو میشناسید که محصولاتشون اصل باشه؟!

خودم سرچ کردم هومهر برام اومد. سایت معتبریه؟!

میشه برا اینکه به حاجتم برسم یکی دو تا صلوات مهمونم کنی🎀...فرو میریزد ستاره های پولکی از شب های پیراهنت...🪷

از سایتی که شما گفتید اطلاع ندارم اما من نود درصد اوقات از پریسا میکاپ و خرید هام میکنم 

محصولاتش اصله؟

میشه برا اینکه به حاجتم برسم یکی دو تا صلوات مهمونم کنی🎀...فرو میریزد ستاره های پولکی از شب های پیراهنت...🪷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگاه کنید هر سایتی رفتید، روی نماد الکترونیک بزنید، تمام اطلاعات اون سایت میاد.

مثلا به اسم چه کسی هست. از چه سالی تاسیس شده و آیا تلفن پاسخ داد نشده دارن یا نه!!

و اینکه دوست پوست محصولات معتبر اورجینالی داره. فقط تعداد و تنوع محدود میاره اما همه بهترین ها و پر فروشترین های ایرانن و برا بالانس تا جمعه تخفیف دارن.

واقعا هم هم سایت خوبی هست.

اسم کاربری انتظارموعود، در نظر بگیرید، فکر میکردم میشه عوض کرد  
محصولاتش اصله؟

من تا حالا چیزی نبوده که به عنوان اصل خریده باشه ام فیکش اومده باشه دستم

لوازم آرایشی فیک داره که اونم از توضیحات و قیمت محصول من متوجه میشم

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 
نگاه کنید هر سایتی رفتید، روی نماد الکترونیک بزنید، تمام اطلاعات اون سایت میاد. مثلا به اسم چه کسی ...

اها ممنونم از راهنماییت عزیزم❤️

شما خرید کردین از سین دخت ؟

من تا حالا چیزی نبوده که به عنوان اصل خریده باشه ام فیکش اومده باشه دستم لوازم آرایشی فیک داره که ا ...

دقیقا برا همین محصولات هم اینقدر تخفیف گذاشتن که شک برانگیزه!

بازم ممنون❤️

اها ممنونم از راهنماییت عزیزم❤️ شما خرید کردین از سین دخت ؟

خودم نه، دوستم خرید کرده.

خیلی خوبه و اصل.....

همین سایت که شما معرفی کردید، نماد اعتماد داره، هشت سال فعالیت داشته و معتبر.... اصل هست یا نه نمیدونم.

برا تخفیف هم اکثرا سایت ها ی بازه خیلی تخفیف میزنن. پس شک برانگیز نیست.

دقیقا برا همین محصولات هم اینقدر تخفیف گذاشتن که شک برانگیزه! بازم ممنون❤️

محصولات پوستی که من ازشون خریدم فکر نمیکنم فیک باشه چون محصولات برندهای معتبر زیادی قیمت هاشون با سایت های دیگه تفاوت نداره

و تخفیف ها رو هم نود درصد وقتا دارن

خواهش میکنم 

از سایتی که شما گفتید اطلاع ندارم اما من نود درصد اوقات از پریسا میکاپ و خرید هام میکنم 

این. سایت هم یکسال و نیم فعالیت داره. و خوبه.

همیشه نماد اعتماد بررسی کنید.

خودم نه، دوستم خرید کرده. خیلی خوبه و اصل..... همین سایت که شما معرفی کردید، نماد اعتماد دار ...

بله چک کردم اعتماد الکترونیکی داشتن

چه جالب نمیدونستم!

بازم ممنونم از راهنماییتون❤️🌱

این. سایت هم یکسال و نیم فعالیت داره. و خوبه. همیشه نماد اعتماد بررسی کنید.

بیش از یه سال و نیم هست فکر کنم

چون خودم فکر کنم نزدیک دو سال ایناست که سایت اشون و می شناسم

بله درسته