2777
2789
عنوان

تجربه من از قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 24254 بازدید | 47 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اولش که گوشی بود 

من شروع کردم تمرینات جذب و انجام دادم مثلا هرچی میخاستم و تو ی دفتر که اسمشو گذاشتم دفتر آرزوها می‌نوشتم ب این صورت 

خدایا شکرت که من گوشی آیفون ۱۱ دارم که دو تا دوربین داره (بعدها مدل جدیدش اومد من پشیمون شده بودم و دوست داشتم ۳ تا لنز داشته باشه 

من اینو چن بار نوشتم و خدارو شکر کردم ب زمان حال 

بعدش هرروز کلمات تاکیدی استفاده می‌کردم 

مثلا خدایا شکرت پول مثل برف و بارون واسم میباره 

شاید باورتون نشه از ی جاهایی واسم پول پیدا می‌شد ک خودمم نمیدونم چجوری مثلا من مطمئن بودم که ۱۰۰ تومن پول نقد داخل کیفم دارم که وقتی میخاستم خرج کنم میدیدم داخلش بازم پول هست 

خوشبخت ترین دختر روی زمینم و درانتظار خوشبختی بیشترم....به قانون جذب باور دارم و ازش نتیجه دیدم♡

من هرروز موقع خواب واسه ۵ تا داشته ام خدارو شکر میکردم 

مثلا خدایا شکرت قدم بلنده 

خدایا شکرت که سالمم 

خدایا شکرت که چشام بینا هستن 

باور کنین اینجوری عاشق خودتونم میشین 

من همیشه میگفتم که درازم ولی هرجا میرفتم بهم میگفتن قدبلندی خوشبحالت و اینا

خوشبخت ترین دختر روی زمینم و درانتظار خوشبختی بیشترم....به قانون جذب باور دارم و ازش نتیجه دیدم♡

خانما ی چیزی ام بگم شک کنین چیزی بدست نمیارین 

شما بشین بهترین چیزی و که واسه خودت میخای و بنویس کنتور نمیندازه که

من توی گوشیم ی عکس از ایفون ۱۱ داشتم و بعضی موقع ها بهش نگاه میکردم و میگفتم واسه منه تا اینکه ی بار مدرسه بودم برگشتم دیدم بابام واسم ایفون یازده با دوتا دوربین و دقیقااااا همون رنگی که نوشته بودم خریده کرمی 

بخدا گریه ام گرفته بود

خب اولش که گوشی بود  من شروع کردم تمرینات جذب و انجام دادم مثلا هرچی میخاستم و تو ی دفتر که اس ...

هر روز توی دفترت اینا رو مینوشتی؟

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍

بعد ی مدت من من شروع کردم به نوشتن اینکه ی زمین کوچیک داشتیم ب فروش بره ب قیمت ۵۰۰ میلیون 

موقع نوشتن من نگفته بودم زمین بابام 

دخترا ب جااان مادرم تقریبا ی هفته بعدش یکی اومد پیش بابام و گفتش که ی زمین دارین با برادرات شریکین ما اونو میخایم 

درحالی که ما از اون زمین خبری نداشتیم 

دقیقاااا ۵۰۰ میلیون فروخته شد ولی چون با عموهام شریک بودیم تقسیم شد

هر روز توی دفترت اینا رو مینوشتی؟

من هرروز نمی نوشتم بعضی هاشو یبار می‌نوشتم دیگه ول میکردم 

بعضی هاشو هروقت دلم میخاست مینوشتم

خب بعدی که ازدواج داداشم 

اصلا راضی نمیشد ب ازدواج ۳۱ سالش بود و از ازدواج فراری 

من اومدم واسه ازدواج داداشم تاریخ زدم و از خدا ی عالمه شکرررر کردم که نشونش اون روزه 

اینجوری : خدایا شکرت که داداشم تو این تاریخ نشون بردیم و خیلی خوشحالیم 

خدایا شکرت که فلان تاریخ واسه نشون داداشم فلان انگشتر و خریدیم 

بعد من موقع خواب اون لحظه رو تصور می‌کردم حتی مدل رقص اینارو تمرین کرده بودم ب مامانمم میگفتم بهم می‌خندید 

همون تاریخی که واسه آبان زده بودم نشده ولی همون تاریخ دی ماه ما نشون بردیممممم

خوشبحالت اسي جون من بخوام يكي برگرده و عاشقم بشه چجوري بنويسم روزي چندبار تا چند روز

عزیزم میگن توی قانون جذب شخص خاص و نمیشه جذب کرد 

ولی دختردایی من با فتوشاپ صورت خودشو و رلش و توی لباس عروس و داماد گذاشته بود و می‌گفت که هرروز تصور می‌کردم خدارو شکر میکردم عکس انگشتر اینارو تصور میکرده که پسره بعد چندماه اومد خواستگاری اینم بگم پسره خیلیییی سر بود از دختردایی من هم از لحاظ قیافه هم ثروت 

تو هروقت که حالت خوبه بدون شک تو دفتر بنویس هرچقدر ک میخای 

بعضیا ی بار می‌نويسن ول میکنن بعضیا چن بار

نکته بعدی که مهمه اینه که باید باور داشته باشین کاملا و خودتونو آماده کنین 

مثلا وقتی میرین رستوران سفارش و میدین و منتظر میشین دیگه هر چند دقیقه نمیرین بپرسین که چیشد 

دقیقا قانون جذبم همینو میگه انرژی مثبت و بفرس آماده گرفتن باش