2777
2789
عنوان

manasaraبیا مشکلت رو تو این تاپیک بگو

10 بازدید | 10 پست
manasaraتو تاپیک یکی از دوستان مشکلش رو پرسید کسی جواب نداد چون تازه عضو شده گفتم شاید تاپیک نتونه بزنه .براش تاپیک زدم بیاد اینجا مطرح کنه.گویاهمسرشون باخانومای بد و تو خونه های بد رفتو امد دارن
❤️بگذار مهربانی خاصیت توباشد❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چه وحشتناک
این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔
واقعا خیلی فساد و فحشا تو جامعمون زیاد شده انشالهه خدا زودتر صاحب این مملکتو برسونه.... اینقدر تو دوروبرم از اینچیزا دیدم که حالم داره بهم میخوره
بعضیا سواد حرف زدن ک ندارن ❌هیـــچ❌شعور خفه شدنــ هم ندارن😥
خوب دیگه همچین مردی یا باید جدا شد ازش یا اگه مجبور به زندکی دیگهه باید قیدشو بزنی و بقولی غیرت زنانرو در خودت بکشی
     قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری
Hiv اولین چیزی بود که به ذهنم اومد متاسفانه ادم باید سلامتیشو برداره و بره ولی قطعا نمیشه اینقد راحت برای ی زندگی نسخه پیچید
امام علي (ع): مردم، به دولتمردان خود شبيه ترند تا به پدرانشان.[تحف العقول، ص۲۰۸]❤وقتی که دلتنگی امیدت کم نشه خدا همون لحظه دلتنگ بندشه
منم پستشو دیدم واقعا موندم چی بگم؟؟ خدا لعنت کنه مردای هیزو، اینا دست شیطونو از پشت بستن
یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢