2777
2789
عنوان

نمیدونم چجوری به مادرشوهرم بگم بدون اجازه نیاد خونم

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 43 پست
ن اصلا نمیتونیم جا بذجا بشیم تازع ساختیم و اومدیم سر خونه زندگیمون شوهرم میگه برمیدارو ولی فقط حرفع ...

چندسالته؟؟ معلومه خیلی ساده و کم تجربه بودی ک قبول کردی اونجا خونه بسازه شوهرت این خونه برات خونه نمیشه ک

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندسالته؟؟ معلومه خیلی ساده و کم تجربه بودی ک قبول کردی اونجا خونه بسازه شوهرت این خونه برات خونه نم ...

من بیست و یک سالمه.. زمین دگه نداشتیم خریدشم حیلی پول میخاست ک بخریم..هیچ وقت فک نمکردم با نردبون بحان بیان خونم چون ما کلا پشت خونشونیم و ی کوچه دیگه میوفته خونمون..فک کردم دوریم ولی خو با نردبون همش ت حلقمه

اگه بتونم نردبون بردارم بیارم خونم قایم کنم اره چون دیگه راهی نیس بیاد اونحوری ولی هیشکی هوامو نداره ...

کاری نداره که ی عکس از نردبونت بگیر بزار تو دیوار بفروشش هرکی خواست خودش میاد میبره اگرم چیزی گفتن بگو نردبونو دزدیدن

من بیست و یک سالمه.. زمین دگه نداشتیم خریدشم حیلی پول میخاست ک بخریم..هیچ وقت فک نمکردم با نردبون بح ...

ببین اگر دوباره شوهرت گذاشت سر جاش چند روز بعد دوباره بندازش صبح زود بندازش تا شب که شوهرت نیست مادرشوهرت میاد ضایع میشه برمیگرده بگو نمیدونم باد انداخته یا گربه زیاد شده چند بار که بندازی شوهرت برش میداره بگو نزدیک بود بیافت روم بمیرم تورا خدا کلا برش دار

در و قفل کن و برو توحموم،بذار خووووب دربزنه،بعد ک شوهرت گفت بگو آخی تو حموم بودم،موهای خیستم مدرک،،سری بعد بگو ای وای هنذ فری گذاشته بودم نفهمیدم،باز اگر شوهرت بود خودتو خراب نکن بدو گوشی و بردار زنگ ننش بزن بگو آخی نفهمیدم،یک سری بگو رفته بودم خرید،یک سری بگو خانوادت بیانونردبون رو ببرن بگو دو سه روزی برای کاری ببرن،حتی قبلش میتونن از مادرشوهرتم اجازه بگیرن نباید خودتو پیش شوهرت متنفر از ننش جلوه بدی،چند باری حتما این کار و بکن اگر میخوای آسایش داشته باشی

دخترم دوست دارم🥰😍😘🤩

ببین اگر دوباره شوهرت گذاشت سر جاش چند روز بعد دوباره بندازش صبح زود بندازش تا شب که شوهرت نیست مادر ...

ن بلین نردبون ک ت حیاط خونمون نیست ت حیاط مادرشوهرم مادرشوهرم از نردبون میاد بالا میره رو پشت بوم خونش..بام های خونمون بهم وصله بعد از پشت بومشون میاد رو پله های ما ک راه داره ب پشت بوممون میاد ت حیاط...اگه ت حیاط خودمون میبود ک قایمش مکردم منتها اونجاس

در و قفل کن و برو توحموم،بذار خووووب دربزنه،بعد ک شوهرت گفت بگو آخی تو حموم بودم،موهای خیستم مدرک،،س ...

درد من اینه ک نردبون خونه مادرشوهرمه از اونجا میره پشت بوم و از رو پله هایی ک داریم میاد ت خونمون اگه ت حیاط خودمون نردبون میبود ک راه چاره بود منتها حیاط خودشونه یبار ک هیشکی خونشون نبود رفتم جاب جاش کنم اینقد سنکین بود ک سانتی تکون نخورد

ن بلین نردبون ک ت حیاط خونمون نیست ت حیاط مادرشوهرم مادرشوهرم از نردبون میاد بالا میره رو پشت بوم خو ...

اونطوری کارت سخته یواشکی رفتی اونجا بندازش وقتز ندید بگو گربه اومد انداخت نزدیک بود بیافته روم یبار دیگه بنداز سریع جیم شو برو دسشویی بگو من ندیدم چیشده خودتو بزن اون راه چند بار بندازی میفهمند غیر مستقیم

در نداره حیاطتون؟

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

اونطوری کارت سخته یواشکی رفتی اونجا بندازش وقتز ندید بگو گربه اومد انداخت نزدیک بود بیافته روم یبار ...

راست میگی این انداختن هم پیشنهاد خوبیه باشه تا باد کنن اینا تا بدشون نیاد ول کن قضیه نیستن

عی چمیدونم برا اونا فک کنم ندارع

خب قفل کن در حیاطو

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است