2777
2789
عنوان

اونایی که کلاس اولی دارن🙏چندلحظه

188 بازدید | 24 پست

سلام دوستان به کمکتون احتیاج دارم.

چطور به بچه کلاس اول ، عددنویسی (نوشتن اعدادریاضی )رویادبدم.

بچه داداشم بلده بشماره، امانمیدونه بنویسه،

راهنمایی کنید سپاس گزارمیشم

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

شعر داره با اون یاد بدید ،

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو مدرسه مگه یاد نمیدن ؟

نمیدونم والا،این یادنمیگیره یا نمیگن. معلمشون داخل شاد،میفرسته که مثلا امروز از یک تا۴۰ بنویسن

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

از ۱ تا ۱۰ بلده بنویسه

بله بلده

بگو بفرستنش چرتکه خیلی برای یادگیری ریاضیش خوبه

امکانش نیست که بره کلاس چرتکه

شعر داره با اون یاد بدید ،

چطوری هست؟ ازکجاتهیه کنم

نمیدونم والا،این یادنمیگیره یا نمیگن. معلمشون داخل شاد،میفرسته که مثلا امروز از یک تا۴۰ بنویسن

پسر منم اولیه ۴۰ نخوندن . تازه عدد ۱۲ هستن تو ریاضی . اینارو پسر من تو کلاس یاد گرفت با پیش دبستانی تو خود مدرسه من یاد ندادم

اما نهان پر میزند دلم برای تو 🥹

من به بچم میگم ۲۰ چند تا دسته ی ده تایی داره میگه دوتا دو رو که نوشت میگم حالاد۲۰ بنویس یه صفر میزاره پیشش میگه ۲۰ ...از ۱۰ تا ۹۰ ده ته ده بشمره بنویسه ۱۰  ۲۰   ۳۰   ۴۰ خودش یه مرور یاد میگیره بعد یکان هار تمرن بده مامانش

به نظر من چرتکه نفرس اصلا اعصاب بچه رو بهم میریزه عصبی می‌کنه حرکات دستارو انکار تیک میمونه روشون

نمیدونم چطوریادش بدم ک بنویسه. ناراحت میشه.منم ناراحتیش میبینم چندبرابرناراحت میشم

اگه تا ۱۰ بلده پس باید یه روز واسه ۱۱ تا ۱۹ وقت بزارید...اول با چوب خط ۱۱ رو نشون بدید بهش و بعد ۱۰ تا ازش جدا کنید و یدونه تکی جدا یزارید و بگید یه بسته ۱۰ تایی و یدونه یکی هستش میشه ۱۱ تا...چون یه بسته ده تایی هستش مینویسم یک حالا یدونه تکی داریم میخواد بیاد پیش خانوادش...وایمیسته کنارشون و میشه ۱۱ تا....واسه ۱۲ تا ۱۹ هم همینطور بگید...اول باید شمارشو خوب یاد بگیره و واسش جا بیفته ۱۴ یعنی یه بسته ۱۰ تایی و ۴ تا یکی

من به بچم میگم ۲۰ چند تا دسته ی ده تایی داره میگه دوتا دو رو که نوشت میگم حالاد۲۰ بنویس یه صفر میزار ...

میشه نمونه تمرینهاروبرام عکسش بزاری.اما اپلود نکن لینک بزاری.چون بعدچندروز پاک میشه.شاید دیر دیدم پست رو.

واگه زحمتی نیس،بیشتربگی تاکمکش کنم