چطور به بچه کلاس اول ، عددنویسی (نوشتن اعدادریاضی )رویادبدم.
بچه داداشم بلده بشماره، امانمیدونه بنویسه،
راهنمایی کنید سپاس گزارمیشم
یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.
اگه تا ۱۰ بلده پس باید یه روز واسه ۱۱ تا ۱۹ وقت بزارید...اول با چوب خط ۱۱ رو نشون بدید بهش و بعد ۱۰ ...
مچکرم عزیزم
یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
شما با معلمش حرف بزن روش یادگیری ایشون بپرس ابرو اون کار کن باهاش پیج اینستا کلاس اولی داره برو تو پ ...
والا اینستا ندارم. معلمش هم داخل گروه پست بزارم جایی هستم ک محیطش کوچیکه، واعضاگروه اشناهستن وبشدت بی جنبه وبشعور.حرف درمیارن اخه معلمش۲۷سالشه.
پی وی پیام بده برو حضوری تو مدرسه . از اپارات روبیکا چیزی فیلمای آموزشی نشون بده فلش کارت واسش درست ...
کدوم بخش روبیکا پیداکنم وچطور.ببخشیدالبته
تو ویترین جستجو زدم ریاضی زیاد داشت ولی نوشتن اعداد نداشت . همون گوگل و آپارات باید فیلم داشته باشه& ...
مچکرم فدات بشم.ببخش