2777
2789
عنوان

اونایی که کلاس اولی دارن🙏چندلحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 24 پست
نمیدونم چطوریادش بدم ک بنویسه. ناراحت میشه.منم ناراحتیش میبینم چندبرابرناراحت میشم

شما با معلمش حرف بزن روش یادگیری ایشون بپرس ابرو اون کار کن باهاش پیج اینستا کلاس اولی داره برو تو پیجاش ببین ریاضی داره از اون یاد بده 

اما نهان پر میزند دلم برای تو 🥹
اگه تا ۱۰ بلده پس باید یه روز واسه ۱۱ تا ۱۹ وقت بزارید...اول با چوب خط ۱۱ رو نشون بدید بهش و بعد ۱۰ ...

مچکرم عزیزم

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شما با معلمش حرف بزن روش یادگیری ایشون بپرس ابرو اون کار کن باهاش پیج اینستا کلاس اولی داره برو تو پ ...

والا اینستا ندارم. معلمش هم داخل گروه پست بزارم جایی هستم ک محیطش کوچیکه، واعضاگروه اشناهستن وبشدت بی جنبه وبشعور.حرف درمیارن اخه معلمش۲۷سالشه.

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

والا اینستا ندارم. معلمش هم داخل گروه پست بزارم جایی هستم ک محیطش کوچیکه، واعضاگروه اشناهستن وبشدت ب ...

پی وی پیام بده برو حضوری تو مدرسه . از اپارات روبیکا چیزی فیلمای آموزشی نشون بده فلش کارت واسش درست کن تو گوگل بزن یا خودت تو خونه با شعر واسش بخون 

اما نهان پر میزند دلم برای تو 🥹
پی وی پیام بده برو حضوری تو مدرسه . از اپارات روبیکا چیزی فیلمای آموزشی نشون بده فلش کارت واسش درست ...

کدوم بخش روبیکا پیداکنم وچطور.ببخشیدالبته

تو ویترین جستجو زدم ریاضی زیاد داشت ولی نوشتن اعداد نداشت . همون گوگل و آپارات باید فیلم داشته باشه& ...

مچکرم فدات بشم.ببخش

سلام دختر خوبی 

من توی تاپیکم درخواست داده بودم هر کی فا.لگیر می‌شناسه بگه 

گفتی بیام خصوصی. درخواست بدم؟

من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞