2777
2789

اگه دختری باشه تو عقد جدا شده باشه دوشیزه هم باشه بعد بردار یا پسرتون تا حالا ازدواج نکرده باشه حاضرین با اون دختر که طلاق گرفته ازدواج کنه ؟؟

چون این شرایط خودمه و من تو سن کم به اجبار و واسطه بزرگ تر ها عقد کردم بعدش عقد کردیم مدام به خانوادم گفتم من اینو نمیخوام و خلاصه رفتار من هم با این آقا خوب نبود چون واقعا درکی از ازدواج و علاقه نسبت بهش نداشتم خلاصه نه اون با من خوب بود به خاطر رفتار هام نه من با اون خوب بودم یک مدت رفت تا چند ماه نیومد چون من بخشم گفتم دوست ندارم بعد از این که چند ماه خبری از هم نداشتیم رفتم درخواست طلاق دادیم و جدا شدیم تفاهمی 

با این دلیل اگه بودین اون دختر قبول میکردین فکر کنید دلیلیش همینه 

من خودم با آقایی در ارتباطم خانوادش راضی نیستن و بهم میگه دلیلت برای طلاق جزئی بوده ؟؟؟

بنظرتون دلیلم برای طلاق منطقی بوده؟؟

دوره عقد دوره شناخته دو طرفه

توی یسری فرهنگ ها نمیذارن دختر نامزد باشه سریع عقد میخونن

پس چیز عجیبی نیست جدا شدن طرف چون به مشکل خورده و از اول عقد کردن

نه شخصا مشکلی ندارم

اونی ک مشکل داره مسئله خودشه

اصلا شما بگو عروسی هم کرده باشه !!

شخصیتش خوب باشه اخلاق و .... خوب باشه باز راضیم

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون آقا دوست داشته باشه آسمون هم به زمین میاره که راضیشون کنه منم اول خانوادش حتی نمی‌خواستن اسمم رو بفهمن 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

بله دوست نداشتن طرف مقابلت بهترین گزینه برا طلاق هست چون هیچ جوره از زندگیت لذت نمیبری 

تازه خودش کلی مشکل به دنبال داره 

و اینکه از نظر من ازدواج با کسی که قبلا جدا شده هیچ مشکلی نداره فقط باید یکم بیشتر تحقیق کرد و شناخت که مشکل اخلاقی یا مورد مهمی نداشته باشه 

اون آقا دوست داشته باشه آسمون هم به زمین میاره که راضیشون کنه منم اول خانوادش حتی نمی‌خواستن اسمم رو ...

امیدارم خوشبخت بشی عزیزمن 

آخه این آقا همش دنبال این هست چرا من جدا شدم دلیل طلاقم بخش میگم دوسش نداشتم بچه بودم برمیداره میگه اینا دلیل جزئی هست خسته شدم دیگه

کاری به دلیل منطقی یا غیر منطقی طلاقت ندارم 

چون اون اول سنجیده میشه بعد میرن خاستگاری

من باشم قبول میکنم اگر آدم موجهی باشه 

تو همین سایت دوستم ماشاالله استاد دانشگاه باکلاس مولتی میلیاردر خوشگل بچه هم داره براش سر و دست میشکنن امروز هم نامزدیش با یک پسر مجرد پزشک هست کیف کردم از اخلاق و متانتش آدم باید تو هر نقطه‌ای که باشه شخصیت و شعور و انسانیت داشته باشه ذات داشته باشه 

❤️همسرم ،پسرم ❤️شما تنها میتوانید آخرین درمان من باشید و بی شک دیگران بیهوده میجویند تسکینم❤️
امیدارم خوشبخت بشی عزیزمن  آخه این آقا همش دنبال این هست چرا من جدا شدم دلیل طلاقم بخش میگم دو ...

ممنون عزیزم همچنین 

تکلیفت رو باهاش روشن کن هرچی بوده مربوط به گذشتت بوده میخواد آینده رو باهات بسازه نه گذشته رو کنکاش کنه 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
ممنون عزیزم همچنین  تکلیفت رو باهاش روشن کن هرچی بوده مربوط به گذشتت بوده میخواد آینده رو باها ...

اره دقیقا ممنونم ازت 

امیدوارم زودتر ازدواج کنید و خوشبخت ترین باشین گلم 

برای منم دعا کن

اره دقیقا ممنونم ازت  امیدوارم زودتر ازدواج کنید و خوشبخت ترین باشین گلم  برای منم دعا ک ...

مرسی فدات شم 

انشالله بهترین ها سهم زندگیت طوری که. خودت باورت نشه