2777
2789
نگرش و بینشت کوتاه و سطحی میشه

عزیزم با اجازه اسی

من چندین ماهه هر از گاهی یه خوابی میبینم که تکراری هم هست و هر دفعه هم خیلی خیلی تو خواب میترسم و تا ترس میپرم

خواب میبینم وارد یه ساختمون خیلییی نقلی ولی ۳۰ طبقه میشم

یکبار میرم تا طبقه ۳۰ قلبم تند تند میزنه استرس میگیرم میام پایین که بیام بیرون دقیقا جلوی در همین که میخوام پامو بزارم کل ساختمون میریزه رو سرم من زنده میمونم ولی گیر میکنم چند نفر هم باهام هستن که نمیشناسم تعبیرش میدونی چیه

همیشه خیییلی زیر آوار میمونم تا از خواب بپرم یعنی جونم در میاد تا بیدار شم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوابت رو تو مکان عمومی و پیش هرکسی تعریف نکن.

هر کسی می تونه تعبیر مختلفی داشته باشه و متأسّفانه همشون تأثیر دارن تو زندگیت.

بعضیا خیلی انرژی منفی میدن.

ترسیدن تو خواب نشونه ی خوبیه.

باید دید زندگیت چطوره تا بهتر تعبیرش کرد.

احتمالاً یه تصمیم اشتباه می گیری ولی آخرش برات خوب تموم میشه.یعنی ضرر نمی کنی.

اگه تو فکر انجام کاری هستی که فکر می کنی درست نیست ، سمتش نری بهتره.

نگرش و بینشت کوتاه و سطحی میشه

میسه برای منم بگید خواب دیدم خونه ام یک حباط بزرگ داره منم داشتم آب و جارو میکردم ....ویک خواب دیگه یک بنده خدایی که فوت کرده  را دیدم بدنش سالم و سرحال بود ولی خونی بود ازش پرسیدم چی شده گفت خون بالا آوردم 

میسه برای منم بگید خواب دیدم خونه ام یک حباط بزرگ داره منم داشتم آب و جارو میکردم ....ویک خواب دیگه ...

رزق و روزیتون بیشتر میشه.

توی کارهایی که انجام میدی پیشرفت می کنی.

فرد فوت شده توی این دنیا آدم مؤمنی بود؟

به کسی ظلمی نکرده بود؟

رزق و روزیتون بیشتر میشه. توی کارهایی که انجام میدی پیشرفت می کنی. فرد فوت شده توی این دنیا آدم ...

میشه لطفا واسه منم بگید 

من چندبار خواب دیدم دارم‌ اماده میشم بریم مسافرت 

تو بیشتر خواب هام هم مقصدمون مشهده

یه بارم خواب دیدم داریم اماده میشیم بریم قم بعد همون موقع مامانم یه کله قند داد من گفت این برای توئه

....✨️

شرایط زندگیت چطوره در حال حاضر؟ قبلاً اتّفاق بدی برات افتاده که بزرگ باشه؟

اتفاق بد که چی بگم زیاد افتاده مثل همه 

خیلی در تلاشم و تکاپو

هیچ امید مثبتی هم به آیندم ندارم همش میگم چرا باید تو ایران به دنیا میومدم بهترین کشور در بدترین زمان

میشه لطفا واسه منم بگید  من چندبار خواب دیدم دارم‌ اماده میشم بریم مسافرت  تو بیشتر خواب ...

خواب قشنگیه 😍 امام رضا طلبیده..

قراره بری زیارت.

کلّه قند هم که شیرینیه و تعبیر خوبی داره.

می تونه رزق و روزی باشه ، می تونه بخت و ازدواج خوب باشه.بعد از سفر زیارتی که در پیش دارین گشایش رو می بینی تو زندگیت.اگه تونستی قم هم برو.منم دعا کن لطفاً 😃