2777
2789
عنوان

دلم برای خودم میسوزه

148 بازدید | 11 پست

چندوقته نیمه های شب یهو ناخواسته بلندمیشم وشروع میکنم به جیغ زدن شوهرم بیدارمیشه میگه چیزی نیست بخواب نترس واقعا نمیدونم چرااینجورمیشم یادم نمیمونه کابوس میبینم یانه چیزی یادم نمیمونه ولی  اون لحظه حس میکنم  روحم خیلی درعذابه چون وقتی هوشیار میشم میزنم زیر گریه و تمام تنم میلرزه 😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دختر منم مثل شما شده بودم اصلا هیچی یادم نمیومد خیلی نیترسیدم کلی قران خوندم اروم شدم هنوزم هست

اصلا نمیدونم چرا اینجورشدم ولی اون لحظه خیلی روحم عذاب میکشه دیشب شوهرم چراغو روشن گذاشت گفت چراغو خاموش نمیکنم

به فکر چاره باش، خودت را کنترل کن، بیشترش دست خودته. شوهرت تا یه جایی کنار میاد ولی اگه این رویه طولانی باشه مشکل پیدا می کنی. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

ارامش شوهرت دوست دارم باجیق بلند شدی میگه چیزی نیست

بنده خدا اوایل که عادت نداشت یهو بیدارمیشد باطپش قلب  چقد میترسید میگفت چیشده  ولی الان بااینکه خودش شوک میشه ولی سعی میکنه منو اروم کنه چقد دیشب گریه کردم اون لحظه خیلی قابل ترحم بودم 

بنده خدا اوایل که عادت نداشت یهو بیدارمیشد باطپش قلب  چقد میترسید میگفت چیشده ولی ولی الان باای ...

شما غلبه صفرا دارید ،گرمیجات ،سرج کردنی،فلفل کمتر بخورید شب قبل خواب اسانس نعنا ،یا روغن بنفشه زیتون به پیشانی بزنید

به فکر چاره باش، خودت را کنترل کن، بیشترش دست خودته. شوهرت تا یه جایی کنار میاد ولی اگه این رویه طول ...

احساس میکنم وقتی تو اینستا پستای غمگین ببینم اینجور میشم دیشب دیدم یه دختره ۱۵ساله کیسه استومی بهش وصله خیلی براش ناراحت شدم البته وسواس فکریم هستم 

احساس میکنم وقتی تو اینستا پستای غمگین ببینم اینجور میشم دیشب دیدم یه دختره ۱۵ساله کیسه استومی بهش و ...

خوب می گم که این رفتارها خیلی هاش دستِ خودِ آدمه. اینجوری به خودت اَنگِ مشکل روحی می زنی و کم کم به آتو میشه دست شوهرت. هر چقدر هم که همسرت خوب باشه اگه به روزی  مشکلی، حرفی، حدیثی پیش بیاد همین میشه یه آتو دستش که بزنه تو سرت. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘