2777
2789

سلام...

بچه ها یبار خاسم برای آرامش روح ی نفر قرآن بخونم ک قبلا فوت کرده بود...خونه تنها بودم...کلدرا و پنجره ها هم بسته بودن...رفتم وضوگرغنم نشستم اتاق ..تو اتاق شروع ب قرآن خواندن کردم..خداخودش شاهده ی بوی حیایی خوبی انکار ی ادکلن ملایم گرون قیمت باعطر عالی زده باشی تو اتاق پیچید...پاشدم رفتم سالن بو نمیومد..اون یکی اتاقها و آشپزخونه هم بو نمیومد ...خونمون سه خوابه...

دوباره برگشتم اتاق شروع کردم قرآن خواندن دوباره بوی خوب اومد...هی مبخوندم میومد..نمبخوندم لو قط میشد..خلاصه ترسبدمو نخوندم😑🍃🍃

(کاملاااا حق میدم بعضیا باور نکنم..چون خودمم توضیحی براش پیدا نکردم)

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست

بوی خوش ترس نداره  

ادامه میدادی

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد غلط املایی.تا خوندم جونم دراومد

تند تند تایپ کردم مقصر ناخونای بلندمه ..دیروز کاشت ناخن کردم عادت ندارم بهش

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست
چون برای خودم دوبار پیش اومده اما جریانش یه چیز دیگه بود کاملآ باور میکنم

من اون مدت شروع کرده بودم قرآن خوانی برای روح اون فرد...چند روز بود هرروز مثلا پنج صفحه مبخوندم...اینجورشدم ترسیدم نتونسم بخونم

چرا ادامه ندادی؟ اتفاقا حس خوبیه که  باز هم اینکار رو بکن

چون ترسیدم 

تنها بودم خونه

پس چجور وضو گرفتی😐😐😐😐

عزیزم اونموقع ک قرآن خوندم مربوط ب سال پیشه...

من تاپبکو الان زدم و دیروز کاشت کردما😑😑😑😑😑😑🍃

پس چجور وضو گرفتی😐😐😐😐

گفت یبار نگفت امروز  ..همش توسایتی کارزندگی نداری حاجی😄

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 
من اون مدت شروع کرده بودم قرآن خوانی برای روح اون فرد...چند روز بود هرروز مثلا پنج صفحه مبخوندم...ای ...

حالا خوبه یه نشونه خوب دیدی ..ترسیدی🤣🤣

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت