2777
2789
عنوان

سلام دوستای گلم برای کسی یارانه امروز واریزشده یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 27 پست
شما کالا برگ فجر رو گرفته بودید ؟از یارانه تون کم نشد کامل واریزشد براتون؟

عزیزم تو فروشگاهی که رفته بودم بازرس اومده بود پرسیدم گفت خاطرتون جمع کم نمیشه این اعتباره نقدی نمیشه دریافت کنیم به ازای هر عضو نفری ۲۲۰. ولی ما چون ۴ نفر بودیم باید کدموقت می گرفتیم که از بدشانسی از دیروز گویا قطع شده حالا امروز میرم جای دیگه ببینم اونجا چطوره

ولی رفتم چندتا فروشگاه دیگه اونجا هم با چند خانم صحبت کردم اونا هم گفتم برای ما عین یارانه هر ماه واریز شد بدون اینکه کم بشه

یارانه ما ۳۰ واریز میشه خودم شخصا ندیدم کم میشه یا نه

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه ممنون از راهنماییتون

عزیزم من الان از جای دیگه خرید کردم عجیب بود اینجا هیچ کدی نخواست راحت خرید کردم

اینجا هم دوباره پرسیدم گفتن از یارانه کم نمیشه و این کلا بحثش جداست

عزیزم من الان از جای دیگه خرید کردم عجیب بود اینجا هیچ کدی نخواست راحت خرید کردم اینجا هم دوباره پر ...

ببخشید میشه بگید کدوم شهرید از فروشگاه خرید کردید یا مغازه؟

سلام میشه بگید چقدر واریزشد براتون؟مثل ماه قبل؟کالا برگ که گرفتید از یارانتون کم نشد؟

مثل همیشه نفری ۳۰۰

امروزم ۶۶۰ تومن کالا گرفتیم

خدایا به امید خودت♡♡♡نه بنده های بیخودت
به سلامتی استفاده کنید مرسی که راهنمایی کردید فقط از کدوم مغازه شما خرید کردید یا فروشگاه؟

مرسی عزیزم...رفتیم سمت اسلامشهر گلستان..یه فروشگاه کوجیک بود

خدایا به امید خودت♡♡♡نه بنده های بیخودت
ببخشید میشه بگید کدوم شهرید از فروشگاه خرید کردید یا مغازه؟

عزیزم قم هستم. فروشگاههای بزرگ میرفتم می‌گفتند کد موقت باید بگیرید اعتبار کد هم یه دقیقه صف هم طولانی تا نوبت آدم میشد اعتبار کد تموم میشه سامانه قطع میشد 

امروز رفتم یه مغازه خیلی هم کوچیک بود نه کد خواست نه هیچی فقط کارت یارانه رو گرفت فیش داد گفت به این اندازه بهتون تعلق گرفته میتونید خرید کنید