2777
2789
عنوان

جوش های کوچیک روی چونه وپیشانی

42 بازدید | 6 پست

مخصوصا چونه. ببخشید جوش های ریز چرکی منظورمه.  ازچیه کسی می‌دونه  هی میزنه بعد جاشونم میمونه☹️

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 
اگه تو سن بلوغ باشی طبیعی حداقل تا ۲۳ ممکنه بزنی  برای جاش لایه بردار بزن

نه عزیزم سی سالمه

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه تو سن بلوغ باشی طبیعی حداقل تا ۲۳ ممکنه بزنی  برای جاش لایه بردار بزن

لایه بردارخوب معرفی می‌کنی لطفا

چکاب رو شاید مشکل هرمونی یا تنبلی تخمدان داری

مرسی مهربون🌷

لایه بردارخوب معرفی می‌کنی لطفا

لایه بردار خوب دیگه نیست همه ایرانی شده وتاثیرش کمه 

ولی در طی دو الی سه ماه که مصرف کنی اثرشو میزاره 

فرقی نداره هر چی گرفتی درصد بالا بگیر

خودت باش مگه خودت چِشِه 😊😊😊