2789
عنوان

پوسیدگی دندان کودک 22ماهه

165 بازدید | 8 پست

سلام مامانای گل پسر من 22ماهشه چهار تا از دندونای بالاش خراب شدن،😞هم سیاه شدن هم حالت گچی و سفید شدن هیچ جوری نمیزاره تمیز کنم دکتر گفت از شیر شب من کلا از شیر گرفتمش خیلی نگرانم دندون پزشکی بردم گفت ببر سه سالگی بیارش خیلی میترسم دندوناش خراب تر بشه یا کامل بیفته کسی تجربه در این مورد ندارم راهنمایی کنه چیکار کنم

اره پسر من دو سالگی دندونش پوسید بیهوش شد عملش کردن روکش گذاشتن

ببخشید عزیزم دندون آسیاب بود یا همین دندونای جلو ؟میشه روکش کرد دندون جلورو؟ چقدر طول کشید من از بی هوشی میترسم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ببخشید عزیزم دندون آسیاب بود یا همین دندونای جلو ؟میشه روکش کرد دندون جلورو؟ چقدر طول کشید من از بی ...

کلا ۸ تا دندون بود هم جلو هم عقب

اره تو همون بیهوشی انجام میدن واسه پسر من دو ساعت طول کشید

منم خیلی میترسیدم یعنی تو کل این دو ساعت کار منو شوهرم  گریه بود اخرش توانمون تموم شد زنگ زدم مامانم و خواهرم اومدن کمکمون وگرنه حتی جون نداشتیم بغلش کنیم بیاریمش خونه

کلا ۸ تا دندون بود هم جلو هم عقب اره تو همون بیهوشی انجام میدن واسه پسر من دو ساعت طول کشید منم خی ...

بازم ببخشید سوالاتم زیاد شد شما کجا تشریف دارید میشه اسم دکترش بفرمایید 

بازم ببخشید سوالاتم زیاد شد شما کجا تشریف دارید میشه اسم دکترش بفرمایید 

خواهش میکنم عزیزم

من قم هستم دکتر رضوانی کارشون خیلی خوبه و موقع عملهاشون رییس بیمارستانو که متخصص بیهوشی هستن و بسیار باتجربه میارن

خواهش میکنم عزیزم من قم هستم دکتر رضوانی کارشون خیلی خوبه و موقع عملهاشون رییس بیمارستانو که متخصص ...

ممنون عزیزم که وقت گذاشتی جواب دادی هر جا هستید سلامت باشید و عاقبت به خیر ،🤲متاسفانه من شهرکردم نهایت بتونم ببرمش میتونم ببرم اصفهان