2777
2789

من حدودا یک سال و نیمه که ازدواج کردم(خونه خودمم)اوایل که کار شوهرم اوکی بود وضعیت خوب بود اما حدودا ۶ ۷ ماهه که کار شوهرم ضعیف شده و درامدمون شده ماهی ۱۴ ۱۵ 

حدودا ۷هم قسط داریم 

توهمه مناسبت هابابام میگه مثلا به فلانی(عمه،خاله،عمو،دایی،مادربزرگ و...) فلان مناسبت باید مثلا ۱تومن بدید میگم دستم خالیه ۵۰۰میدم بعدا جبران میکنم(خیلیاشون هم همین۵۰۰رو میدنا) یا مثلا میگه چرا بقیه کادو ولن میگیرن تو نمیگیری(همسرم کادو میده هرچندکوچک اما من ادمی نیستم که اینستا بذارم هرچی هم میگم داده میگه دروغ نگو) و...

بعد من بعد ۲ ۳ ماه میگم مثلا شام بریم خونه خاله میگه توخودت توانایی نداری کسیو شام بدی درصورتی که بخدا همههه رو حتی کسایی که پاگشام نکردن رو هم من دعوت کردم خونم و اصلا از مهمونی دادن نمیترسم،یا ماشین شوهرم کثیفه میگه برو کارواش پولشو من میدم و...

ببخشید طولانی شد واقعا درمونده شدم میفهمم شوهرمم خیلی ناراحته از این موضوع

ببخشید اینو میگم ولی بابات چ بی منطق ……

مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ‌ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا ‌سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا تو چرا باید تو مراسم ها به این و اون پول بدی ؟ به تو چ ؟ هیچ وقت از این خرجا نکن اول زندگی ک بد بخت میشی بگیر جمع کن پولتو یه دوتا تیکه طلا بگیر دختر بجای پول دادن 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
اصلا تو چرا باید تو مراسم ها به این و اون پول بدی ؟ به تو چ ؟ هیچ وقت از این خرجا نکن اول زندگی ک بد ...

نمیدونم بخدا هیچکس بجز روز عروسیم هیچ کادویی به من تاحالا نداده اما پدرم مثلا میگه روز مادر پدر باید برای پدربزرگ مادربزرگت هم کادو بخری

چرا در قبال هر حرفشون زندگیتون رو توضیح میدید .

که بگید چی برلتون خریده یا نه ‌ . اصلا جواب ندید و دفاع نکنید 

و اگر نسبت به طلاق حساسن . رله دیگه اینه تا گفتن خودت شور کن و بگو اره می خوام جدا شم اینجوری فایده نداره شما راست میگید 

پدرت درک نمیکنه بشین بهش بگو ببین ما وضع مالیمون الان خرابه باید بیشتر رعایت کنیم شما خودت از اول پولدار بودی؟ 

شوهرم داره تمام تلاششو میکنه من اینو میبینم همین برام کافیه دوسش دارم به نداریشم دارم میسازملطفا فشار نیارین هرچقدر بتونم کادو میدم مهم به فکر طرف بودنه نه قیمت کادو 

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
ببین باباها رو دخترا حساسند  میخوان بهترین رو داشته باشن.ولی پدر شما بد میگه  خیلی بد خ ...

نه مستاجرم 

گلایه نمیکنم اصلا ولی وقتی میگه فلان خرج رو بکنید مجبورم بگم ندارم گاهی حتی مجبورشدم قرض کنم تااون چیزی که میخواد بشه تادعوا راه نندازه

چرا در قبال هر حرفشون زندگیتون رو توضیح میدید . که بگید چی برلتون خریده یا نه ‌ . اصلا جواب ند ...

بگم طلاق کاملا حمایت میکنه

چون پشیمونه میگه تو گفتی اره من باید میزدم دهنت میگفتم نه دخترنمیدادم 

میگه چرا داماد فامیلا همه پولدارن توخودتو بدبخت کردی درصورتی که ما دستمون به دهنمون میرسه فقط خرج اضافه یا بی برنامه نمیتونیم بکنیم

نمیدونم بخدا هیچکس بجز روز عروسیم هیچ کادویی به من تاحالا نداده اما پدرم مثلا میگه روز مادر پدر باید ...

بآبه الان بچه های خودشونم براشون کادو نمیگیرن 

بگو بابات خیلی اسرار داره خودش از طرف تو بده 

وای حرصم گرفت 

اسی خداوکیلی دیگه از این پولا خرج نکن 

گناه داره شوهرت بخاطر مراسمای الکی ... بگیر تبریک خالی بگو 

اه

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱