2777
2789

دیشب گفتیم بریم با ماشین یه کم دور دور 

منم یه پالتو پوشیدم و راه افتادم لباسم مناسب مهمونی نبود

فقط در حد اینکه دور دور کنیم پوشیدم

یهو شوهرم گفت بریم به پدرم(پدر خودش) سر بزنیم چون یکی دوروزه تنها مونده خانمش رفته مسافرت منم مخالفت نکردم ولی گفتم اگه کسی اونجا بود غیر بابات من داخل نمیام چون لباسم خوب نیست، رفتیم دیدیم ماشین برادر شوهرم اونجاس فهمیدیم اونا هستن من پیاده نشدم، ولی شوهرم چند بار گفت بیا بریم داخل من قبول نکردم گفتم تو برو یه سلام علیک کن بیا، اونم نرفت و برگشتیم حالا از دیشب باهام قهر کرده چجوری آشتی کنم که حق به جانب نشه 

بگو بدنم خشک شده میایی ماساژ بدی ؟!! بعد برهنه شو‌ روغن بده دستش  اتوماتیک وار آشتی میشه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

چقد زندگیو سخت میگیرید. برادر شوهرت اینا دیگه میدونن تو لباس خوبم داری. میدونن که با آرایش یادبی آرایش چه جوری هستی.   میرفتی. یکمم شوخی میکردی سر لباس موشیدنت. و میومدی. دل شوهرتم نمیشکوندی

الانم. برو معذرت خواهی و بوس و اینا دیگه. وقتی مقصری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روم به دیوار🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خاک و چوک 😂

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
چقد زندگیو سخت میگیرید. برادر شوهرت اینا دیگه میدونن تو لباس خوبم داری. میدونن که با آرایش یادبی آرا ...

کاش اینجوری که میگی بودن، متاسفانه جاریم مسخره میکنه وگرنه من آدم تجملاتی نیستم بخدا که بخوام فخر فروشی کنم