2777
2789

همش کار طرفو توجیح میکنید؟ یا میگید ببخش..بار اولش بوده... چمیدونم ظاهرتو تغیر بده اخلاقتو عوض کن فلان کن😂 یعنی یه زن یا یه دختر لیاقت نداره همونجوری ک هست پذیرفته و دوست داشته بشع؟! حالا اگه یه زن ب شوهرش خیانت کنه یا ب پارتنرش بدی کنه هیچکس ب اون اقا نمیگه گذشت کن یا خودتو جذاب کن چرا واقعا؟

نه بابا این جوریم نیست

اکثرن که این جوری نمیگن

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا الان داشتم باخودم فکر میکردم اینقدر خانمها تلاش میکنن و بزک و دوزک و تزریق ژل و غیره که به چشم بیان

پس چرا من اینقدر از خودم راضی هستم فقط بوتاکس خط اخم کردم 

ایا من مشکلی دارم؟

منم دلم می خواد همینجور که هستم با روند سنم منو دوست داشته باشن 

ایا من مشکل دارم؟

ببخش تو تاپیکت پرسیدم

اتفاقا الان داشتم باخودم فکر میکردم اینقدر خانمها تلاش میکنن و بزک و دوزک و تزریق ژل و غیره که به چش ...

ن والا شما نرمالی کاملا خودتو دوست داشته باش همونجور ک هستی