2777
2789
عنوان

چجوری بهش بگم پولمو بده

84 بازدید | 7 پست

من برا یه بنده خدا طراحی چهره انجام دادم قرار بود اون تو پیجش تبلیغم کنه پیجش هم ۴کا بیشتر فالوور نداره 

سایزی که من براش انجام دادم قیمتش ۶۰۰ هس ولی برا ایشون گفتم ۵۰۰ ازش میگیرم 

حالا روم نمیشه پیامش بدم.چی بگم بهش

عزیزم اول اینکه ای کاش اول پول بگیری بعدش انجام بدی چون بعضا هستن بلاک میکنن بعد اتمام کار

ولی خب اگه در قبال تبلیغ طراحی انجام دادی

تبلیغ کردنو اینکه فالور نداری احتیاج داری بهونه کن پیام بده

عزیزم اول اینکه ای کاش اول پول بگیری بعدش انجام بدی چون بعضا هستن بلاک میکنن بعد اتمام کار ولی خب ا ...

طرف آشنا هس 

یه استوری برام گذاشت ۵، ۶ تا فالوور برام اومد😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طرف آشنا هس  یه استوری برام گذاشت ۵، ۶ تا فالوور برام اومد😐

بهش بگو بیشتر تبلیغ کنه  ای کاش از اول این مراحل طی میکردین که مثلا چقدر بازدید داره استوری هاش یا چقدر میتونه کمکت کنه یا چند بار قراره استوری کنه

درکل ۴ کا خیلی منه برای تبلیغ 🤦🏻‍♀️

بهش بگو بیشتر تبلیغ کنه  ای کاش از اول این مراحل طی میکردین که مثلا چقدر بازدید داره استوری هاش ...

اول خودش سفارش داد بعد گفت برات تبلیغ هم میکنم 

الان دو روزه تحویلش دادم هیچ اسمی از پولش نیورده

اول خودش سفارش داد بعد گفت برات تبلیغ هم میکنم  الان دو روزه تحویلش دادم هیچ اسمی از پولش نیور ...

بهش بگو عزیزم مرسی بابت تبلیغ چند نفری اضافه شدن هم تشکر کن همم بعش برسون با این حرفت ک چند نفر فقط اضافه شدن

بعد الکی بهونه کن بگو پول به این شماره کارت بزنی این یکی کارتم الکی گم شده 

به شماره کارت دیگ بده بهونه کن