2777
2789

منم

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد جالب همه احساس تنهایی میکنن ولی یادشون رفته که خدا دارن.امام سجّاد علیه السّلام نقل شده که: «خدایا من در کلبه‏ی کوچک خود چیزی دارم که تو در عرش خودت هم نداری: من چون تویی را دارم و تو مثل خودت را نداری

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
دلم شکسته

زندگی همینه انسان برای آزمایش آفریده شده.باید سعی کنه از امتحان تنهایی سربلند بیاد.حالا منی که مخاطب شمام شما نمیدونی چه روزهایی گذروندم.اما سعی کن قلب شکستتو با خدا مرهم کنی نه بنده هاش.شاید دلشکستگی برات درس بوده.ازش درس بگیر منم خیلی وقتا از آدما خسته شدم میگم خدایا بازم اومدم سمت خودت ازین بنده ها هیچی جز بدی نمیرسه.حس میکنم خدا میخواد بهم درس بده به آدما دنیا دلبسته نشم.فقط به خودش تکیه کنم.هر وقت درباره کسی تو اوج بودم ازش ی چیزی دیدم .هر وقت خیلی اذیتم یاد امام علی میفتم که میرفتن رو منبر میگفتن خدایا یا اینارو بکش یا من علی از اینا بگیر ایشون که امام بودن 

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
ممنون عزیزم حرفات خیلی باعث آرامشم شد

نمیدونستم بخاطر پسر ناراحتی اما منی که متاهل ی وقتایی شوهرم کارایی میکنه تعجب میکنم دلم میشکنه.تو روابطی که تعهد نیست نباید خیلی دلخوشش شد.در آینده اینقد آدم جسر راهت قراره میگیره امیدوارم فراموش کنی 

باخدا باشی یه با معرفتش میاد

بی خداباشی شیطون میفرسته وهمش تومخی و...نگاه کنیم این چندسال چجور گذشت بقیشم میره بی خداباشی باید التماس یوسف کنی وآبروت بره باخداباشی یوسف میفرسته 

عمریست پشیمان زه پشیمانی خویشم