2777
2789

منم گفتم نمیخواد بخری 

گفت چرا گفتم چون اگه میخوای برای من گل بخری قبلش نگو بهم ک😅

نمیدونم کارم درست بود یا نه

یوقت فکر نکنه برای حودم ارزس قائل نبودم 

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
میزاشتی بخره حین تشکر میگفتی من عاشق سوپرایز شدنم وقتی خبر نداشته باشم بیشتر ذوق میکنم »»»

اوففف اصلا نمیدونم چم بود ک 

گفت دستم خالیه تو خیلی خوبی فلانی چندوقته خیلی داری زحمت میکشی 

فردا برات گل میخرم

منم ک سریعا جواب دادم و ظاهرا گند زدم

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوففف اصلا نمیدونم چم بود ک  گفت دستم خالیه تو خیلی خوبی فلانی چندوقته خیلی داری زحمت میکشی&nb ...

😂🤦 فدای سرت 

آنقدر دوستت دارم که ای کاش کسی اینگونه مرا دوست میداشت..... ❤
منم همه کار کردم هدیه ناهار و کیک و....شوهرم حتی یه تبریک نگفت هیچی 💔

من هیچ کاری نکردم ردر واقع قبلا براش ی تیشرت خریدم گفتم واسه ولنتاین،هنسرم تازگی چنتا چیز برام خریده بود و بشدت دستش خالی

اونم گل رو فکر نمیکنم اصلا واسه ولنتاین میگفت واسه تشکر میگفت ک منم گند زدم گفتم نمیخوام،،،

ولی همیشههههه ی چیزو یادت باشه هنیشه وقتی هدیه ب شوهرت میدی ببین اون برات چکار کرده و کادو چی داده 

همیشه مال اون باید بهتر باشه اگه خانع داری و شاغل نیستی

همیشه برعکس بوده من همه کار میکنم اون هیچ کاری نمیکنه خسیس 

ی جا میخوندم میگفت اگر هر سالتولد میگیرین واسه همسرتون کادو میگیرین مناسبتا یکسال کاری نکنید  و اگر پرسید ک فلانی چرا کاری نکردی بگو دیدم شپا اصلا کاری نمیکنی فکر کردم علاقه نداری ب این کارا منم نمیکنم دیگه شوک بدید ب رابطه دو حالت یا ب خودش میاد و اون هم براتون میخره 

با کلا کادو دادن و گرفتن ور میفته

ی جا میخوندم میگفت اگر هر سالتولد میگیرین واسه همسرتون کادو میگیرین مناسبتا یکسال کاری نکنید  و ...

شوهر من منتظره همیچین کاری کنم بقول شما ور بیفته تموم شه چرا متاهل شدم ولی هیچ عشقی هیچ لذتی از متاهل نبردم همش درد رنج گریه پس کی قراره همه چی خوب بشه شوهر من فکر می‌کنه من دوس خترشم یا مثل دوس دخترشم هر موقع بخاد می‌تونه منو از زندگیش بندازه بیرون بارها بارها این کارو کرده 

شوهر من منتظره همیچین کاری کنم بقول شما ور بیفته تموم شه چرا متاهل شدم ولی هیچ عشقی هیچ لذتی از متاه ...

حق داری دلخور باشی 

این گل هم ک من گفتم در واقع مادرشوهرم چندوقته مریضه من چندباری غذا پختم و بردم ظرف شستم و از مهمون ها پذیرایی کردم بخاطر اون بود و اینکه هفته پیش خییییلی باهام خوش رفتار نبود و منم حال روحی خوبی نداشتم و همینطور جسمی ولی بارم سعی کردم این چند وقت مفید باشم

و گرنه خیلی دنبال مناسبتا نیست

شوهر من منتظره همیچین کاری کنم بقول شما ور بیفته تموم شه چرا متاهل شدم ولی هیچ عشقی هیچ لذتی از متاه ...

بعدشم کادو دادن باید حس خوب منتقل کنه ولی وقتی شما فقط حس خوب میری 

و بعد احساس سر خوردگی میکنی هزینه ی کادو رو برای خودت  خرج بکن کیک بگیر ک مال هرودوتون باشه و غذای خوب هم درست کن ک هردوبخورین 

حق داری دلخور باشی  این گل هم ک من گفتم در واقع مادرشوهرم چندوقته مریضه من چندباری غذا پختم و ...

هرکاری میکنم نمیتونم یکم بی محلی کنم ازش دور بشم کاریش نداشته باشم همش یجورایی اویزونم حالم از خودم بهم میخوره هیچ غروری نمونده برام انقد تحقیرم میکنه

هرکاری میکنم نمیتونم یکم بی محلی کنم ازش دور بشم کاریش نداشته باشم همش یجورایی اویزونم حالم از خودم ...

منم همین بودم ولی یکم ب خودت بیا من انقدر کتک خوردم انقدر تحقیر شدم ولی بلند شو عوض کن هنه چیو

بعدشم کادو دادن باید حس خوب منتقل کنه ولی وقتی شما فقط حس خوب میری  و بعد احساس سر خوردگی میکن ...

چند ساله این حس باهامه جالب اینه همه مناسبتها یادشه مثال میگه فردا سالگرد ازدواجه یا هر مناسبتی ولی هیچ کاری نمیکنه حتی یه تبریک یجورایی میخاد منو زجر بده که موفق شده کاش میشد مثل خودش باشم کا احساس و دل نداشتم مثل خودش بودم سرد و بی حس 

چند ساله این حس باهامه جالب اینه همه مناسبتها یادشه مثال میگه فردا سالگرد ازدواجه یا هر مناسبتی ولی ...

عزیزم شما همش قربانی بودن داری 

منم قبلا اینطور بودم 

ولی وقتی کاری نمیکنه کاری نکن من هروقت شوهرم بخره میخرم نخره ن 

بخدا اینطور ادم عزیزنمیشه 

تاپیک دختر گرانبها رو بخون کمکت میکنه