2777
2789

می‌دونم شوهرم داره خیانت می‌کنه 

خیلی هم ناراحتم 

ولی کاری ازم برنمیاد 

قصد طلاق هم ندارم 

چون دلایل خودما دارم ، پس نگید جدا شو چون نمیتونم 

وقتایی که میرم خونه مادرم و شب برمی‌گردم متوجه میشم شوهرم اومده خونه قلیون کشیدن 

دلم میخواد حداقل یه حرکتی بکنم که وقتی اون خانم میاد تو خونم چشمش بیفته به یه چیزایی عذاب وجدان پیدا کنه 

بنظرتون از عکسای خانوادگیمون چاپ کنم بزنم به دیوار ؟😞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون اگه میخواست عذاب وجدان بگیره که اینکارو نمیکرد 

خواستی عکسم بزنی یجور بزن نشه برداری بکوب تو دیوار 

تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری
مشکل اکثر خانمای ایرانی اینه در هر صورت باید بمونن بسازن تو دیگه دنبال هم زدن بیشتر نباش پس

اینکه با کسیه واسم مهم نیست ولی نمیخوام خونه بیاردش 

این که دیگه حقمه 

الان با همه چی اوکیی با رابطه شوهرت با یه زن فقط عذاب وجدان نگرفتن اون مهم این وسط جلالخالق

واسه من شوهر نیست که کیف پولمه 

با هر کی هست خوشش باشه به من ربطی نداره 

فقط خونه من نیاردش از این بدم میاد 

ببینین عزیزم شما حالا که شرایطش رو نداری باید برای بدست اوردن همسرت مبارزه کنی...نه اینکه یکاری کنی طرف دلش بسوزه!!!!به خودت برس سعی کن باهاش مثل دوست صمیمی باشی نه یه معشوق شکست خورده...موفقیت هات رو هرروز بیشتر کن وقتی شوهرت ببینه زنی هستی که همه تحسینت میکنن نمیتونه بی تفاوت باشه

مشکل اکثر خانمای ایرانی اینه در هر صورت باید بمونن بسازن تو دیگه دنبال هم زدن بیشتر نباش پس

وقتی ن قانون طرفته،نه جامعه و مردم و نه خانواده خود آدم، باید هم بمونه و بسازه متاسفانه 

بالاترین سرعت دنیا                                                سرعت رنگ عوض کردن آدمهاس...🙄