2777
2789

من فردای پاک شدن(قطع پریودی ) رابطه داشتم ناخواسته احتمال میدم ..ترخدا کمکم کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمال داره فقط معده ات هم‌خورده باشه لزوما به بارداری ربط،ندارع مخصوصا که شکم درد د اسهال داری

نمیدونم عزیزم خیلی نگران و ناراحتم هم اصلا به هیچ عنوان دوست ندارم بی برنامه باردار شم با این تنبلی تخمدانم ... چند روزه شکم درد دارم حالم یجوره امروز صبح اسهال هم بودم

نمیدونم عزیزم خیلی نگران و ناراحتم هم اصلا به هیچ عنوان دوست ندارم بی برنامه باردار شم با این تنبلی ...

ممکنه فقط یه جیزی خوردی بهت نساخته.

چقدر مونده به پریودت؟

اما وجدانی اگر تنبلی داری و به این سادگی باردار شدی واقعا خیره و نیک 

ممکنه فقط یه جیزی خوردی بهت نساخته. چقدر مونده به پریودت؟ اما وجدانی اگر تنبلی داری و به این سادگی ...

شنبه میرم دکتر ..نه فک نکنم حالا اگه بودم میام میگم ...اما نمیخوام به هیچ عنوان ..شما بچه داری عزیزم؟

شنبه میرم دکتر ..نه فک نکنم حالا اگه بودم میام میگم ...اما نمیخوام به هیچ عنوان ..شما بچه داری عزیزم ...

ارع دوتا بچه هام بزرگ شدن

البته بعیده باردار باشی علائم بیشتز به هم خوردن معده میمونه تا بارداری

ارع دوتا بچه هام بزرگ شدن البته بعیده باردار باشی علائم بیشتز به هم خوردن معده میمونه تا بارداری

خدا حفظشون کنه من میخوام بعد رفع تنبلی تخمدانم اقدام کنم نه با این وضعیتم ...البته اگه رفع بشه ..

خدا حفظشون کنه من میخوام بعد رفع تنبلی تخمدانم اقدام کنم نه با این وضعیتم ...البته اگه رفع بشه ..

ببین تنبلی گاهی رفع کامل نمیشه گاهی بابد حتما دارو مصرف کنی تا باردار بشی و البته مشکلی نداره برای بچه اگر باردار بشی

در واقع فرقی نمیکنه رفع بشه یا نشه اگر باردار بشی

فکر نمیکنم این چیزا علائم باشه البته اگر عقب ننداختی  اگ از پری گذشته ی بیبی بزن ولی ی وقتا ج ...

نه عزیزم من قرص هورمونی میخورم اینطور نیست از وقت پریودیم بگذره بفهمم کاش منم به موقعش پریود میشدم میدونستم  من به زور دارو و امپول پریود میشم