2777
2789
عنوان

دخترای خواستنی....

246 بازدید | 8 پست

بچه ها دخترایی که از طرف پسرا خواسته میشن و برای پسرا جذاب هستن مگه چه ویژگی هایی دارن؟؟ 

واقعا دیگه احساس میکنم زن نیستم احساس میکنم هیچ جذابیت زنانه ای برای هیچ مردی ندارم 

طبق معمول خواستگار سنتی منو نپسندید 

با ۲۷سال سن تاحالا یک بار حتی یک بار هم هیچ توجهی از جنس مخالف دریافت نکردم حتی هیچ وقت پیشنهاد دوستی هم نداشتم هرکس هم که بهم معرفی میشه توی جلسه اول منو نمیپسنده و میره (بیشتر از ۱۰ مورد خواستگار سنتی بهم معرفی شده که هیچکدوم حتی به جلسه دوم هم نکشید)

چیکار کنم بچه ها واقعا دیگه احساس میکنم زن نیستم 

و هیچ جذابیتی ندارم 

اخه چطور میشه که یه مرد زنی رو میپسنده و میخواد؟ 

بخدا توی اطرافیانم من از خیلی دخترا خوشکلترم ولی اونا ازدواج کردن و من موندم اخه چطور میشه هیچکس منو نخواد؟چرا اخه چه مشکلی دارم مگه؟ 

دیگه دارم دیوونه میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه بپرسم تو خواستگاریای سنتی راجع به چی حرف میزنید ؟ منظورم اینه که ملاکا و انتظاراتتون چیه 

هیچی درمورد ملاکا که چیزی نپرسید 

فقط گفت چی براتون مهمه گفتم احترام صداقت وفاداری همینا

عزیزم ویژگی های ظاهری و اخلاقیتو دقیق و صادقانه و با جزئیات بگو تا بفهمیم عیب کار کجاس

ظاهرم بد نیست عالی هم نیست چشم و ابرو مشکی پوست گندمی قد ۱۶۲ نه لاغرم نه چاق 

اخلاقمم یکم اروم، مهربون 

هیچی درمورد ملاکا که چیزی نپرسید  فقط گفت چی براتون مهمه گفتم احترام صداقت وفاداری همینا

شخصیتت چجوریه ؟ کم حرف و کم رویی ؟ ببخشید اینو میگم امیدوارم ناراحت نشی چون تاپیکاتو دیدم حس میکنم زیاد مشتاقی به ازدواج پسرا معمولا وقتی میبینن دختری زیادی مشتاقه فرار میکنن 

شخصیتت چجوریه ؟ کم حرف و کم رویی ؟ ببخشید اینو میگم امیدوارم ناراحت نشی چون تاپیکاتو دیدم حس میکنم ز ...

اره یه خورده کم حرف و کم رو هستم و مشتاق ازدواج ولی اشتیاقمو سعی میکنم نشون ندم 

اره یه خورده کم حرف و کم رو هستم و مشتاق ازدواج ولی اشتیاقمو سعی میکنم نشون ندم 

یکم رو این قضیه کار کن بنا به شرایط جامعه معمولا پسرا دنبال زن سرزبون دارن که بتونه گلیم خودشو از آب بکشه ، ۲۷ سن زیادی نیست اگه دانشجویی سعی کن یه کار پاره وقت گیر بیاری کتابخونه و باشگاه و خلاصه به هر طریقی که امکانش برات هست تو اجتماع باشی و تا میتونی به پسرا بی محلی کن پسرا دخترای پیک می رو دوست ندارن