2777
2789

ماما. قبل‌تر هم حقوق بهتر بود و هم زایمان کمتر الان خیلی زایمانن زیاد شده و حقوق کفاف نمیکنه همیشه خسته ام . همسرم هم صبح میره عصر میره سرکار و مسافرت رفتن کمتر شده

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماما. قبل‌تر هم حقوق بهتر بود و هم زایمان کمتر الان خیلی زایمانن زیاد شده و حقوق کفاف نمیکنه همیشه خ ...

میتونم بپرسم چقدر سابقه دارید و با این حجم کار چقدر بهتون میدن

ما باغداریم همه محصولات نخود لوبیا عدس لوبیا سبز شیره آبغوره کشمش انگور گردو بادوم خیلیا وسایلارو داریم 

مامان بابام هر دو هم کارمندن اجاره خونه ایناهم نداریم ولی باز مامان بابام کم میارن خرج کلاسای من و داداشم لباس تحصیلمون 

تو شرکت بابام برنج و روغن شکر و قند و حبوباتم میدن 

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

ولی درکل اینکه حیرون قسطام نیستم باز خداروشکر میچرخه همسرم ۱۵ خودم ۱۲ .۱۳ ولی هیچی نمینونه چون قسط زیاد داریم 😂😂

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

میتونم بپرسم چقدر سابقه دارید و با این حجم کار چقدر بهتون میدن

خودم۴سال .۱۲.۱۳ همسرم کارمند قراردادی ۱۵ تومن

همسرم با لیسانس رفت سرکار و بعدها تا دکترا ادامه داد رشته و کارش کاملا مرتبط هست الان حدود 22 سال سابقه داره حقوقش هم متغیره ولی ماهانه قطعا 80 یا 90 داریم 

خودمم با لیسانس رفتم سرکار و بعدا تا دکترا خوندم رشته و شغلم هم مرتبطه حدود 11 سال سابقه دارم من پاره وقت میرم سرکار از ساعت 9 صبح تا 3 روزهای شنبه تا چهارشنبه اینم بگم همیشه در دسترسم چون بچه های شرکت تماس میگیرن من گاهی تو خونه ساعت 12 یا 1 شب دارم کار انجام میدم یعنی شغلم دقیقا ساعت نداره  

البته الان یک ماهی هست مرخصی ام چون امتحان دارم حقوقم هم 20 تومنه

قسط هم نداریم اجاره خونه یک سال هم همزمان با قرارداد پرداخت کردیم