2777
2789
عنوان

چرا عکس همکار خانم شوهرم تو گوشیشه؟

1974 بازدید | 78 پست

دیدم تو سطل آشغال گالریش، از خانومه عکس گرفته مال ۷روز پیش.

خانومه پشت میز نشسته، لبخند ژکوند بر لب.

تو سطل اشغال پیامکاشم دیدم پیاماشونو پاک کرده. پیام عشق و عاشقی نبودا، ولی خب میگم اگه کرم ندارن چرا پیامارو پاک کردن؟ که من نبینم؟

تو اینستا هم چک کردم بارها، پیامارو پاک میکنن. 

نمیخوام الان به روی شوهرم بیارم چون میزنه زیر همه چیز. اون خانومم شوهر و بچه داره‌

چجوری مدرک گیر بیارم؟ چجوری ثابت کنم؟

بچه ۵ساله دارم...

اگه تاپیک مال تو نیست و نظرت باهام مخالفه، ریپلای نزن. یه چی میگم بهت،هم تو میسوزی هم کاربریم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدش که ثابت کردی میخوای چیکار کنی اسی؟

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
بعدش که ثابت کردی میخوای چیکار کنی اسی؟

قطعا طلاق، فقط الان نمیدونم چطور ثابت کنم. الان به روش بیارم، مدرکی ندارم میترسم بیشتر وقیح بشه

اگه تاپیک مال تو نیست و نظرت باهام مخالفه، ریپلای نزن. یه چی میگم بهت،هم تو میسوزی هم کاربریم. 
وای خدا چقدر زندگی ها سخت شده😨

مثل چشمام بهش اعتماد داشتما.

الان حتی نمیتونم گریه کنم...

قطعا طلاق، فقط الان نمیدونم چطور ثابت کنم. الان به روش بیارم، مدرکی ندارم میترسم بیشتر وقیح بشه

عزیزم کاش از سطل اشغال گالریش یه عکس میگرفتی

بعد اینکه یه مدت زیر نظر بگیرش،چراغ خاموش ببین در چه حاله

عزیزم کاش از سطل اشغال گالریش یه عکس میگرفتی بعد اینکه یه مدت زیر نظر بگیرش،چراغ خاموش ببین در چه ح ...

ازش فیلم گرفتم، ولی با یه عکس چیزی ثابت نمیشه

بعد اگه کرمی ریخته باشه میخوای باهاش ادامه بدی یا جدا بشی؟ 

اگه به خاطر بچه ات میخوای بمونی که بهتره زمینش و بیل نزنی و آنقدر کنکاش نکنی چون تو هر زمینی کرم و پیدا میکنی 

ولی اگه میخوای جدا بشی بعدش پیگیر باش

ولی به شخص از چک کردن حریم شخصی همسرم خوشم نمیاد

عزیزم منم یه روز توی محیط کار از همکارم که اقا هستن با گوشیم عکس گرفتم گاهی توی محیط کار این مسائل پیش میاد

امیدوارم حساسیتت جدی و واقعی نباشه که به زندگیت لطمه ای وارد شه ♥️

ازش فیلم گرفتم، ولی با یه عکس چیزی ثابت نمیشه

واسه همین میگم نذار بفهمهدزیر نظرش داری

تازه اگه جی پی اس اینا هم توی ماشینش بذاری قشنگ میتونی رصدش کنی

البته ریسک داره باید مطمئن باشی که متوجه نمیشه

اگه شوهرت سابقه داره که حرفی ندارم

اما شاید چیزی نباشه و اون عکسارو تو محل کار از همکارش گرفته

شاید پیامارو پاک کرده که تو فکر بد نکنی

من خودم همکار آقا زیاد دارم باهم ماموریت هم می ریم خیلی ام شاد و پر انرژی ام و اهل بگو بخند اما به هیچ وجه اجازه نمی دم کسی پاشو فراتر بزاره و خدارو شکر همه می دونن که من اصلا ذهنیتم دور و بر اینجور مسائل اونم با همکار نمی چرخه

اینهمه پسر مجرد ریخته هیچوقت به یه مرد متاهل اجازه نمی دم بهم نزدیک بشه از نظر من زن و مرد متاهلی که به دوستی با جنس مخالف فکر می کنن چندشن.

بعد اگه کرمی ریخته باشه میخوای باهاش ادامه بدی یا جدا بشی؟  اگه به خاطر بچه ات میخوای بمونی که ...

حتما جدا میشم. خیانت تنها چیزیه که نمیبخشم.

بهم خیلی بی توجه شده بود، تو تاپیکام هست. بهش شک کردم رفتم سراغ گوشیش. حس ششم دروغ نمیگه