2777
2789
عنوان

بنظرتون این یه نشونه از طرفه خدا بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 29 پست
سلام عزیزم ممنون 💖💖💖

سلام عزیزم، سلامت باشید   

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

سلام استارتر انشاءالله خوابتون خیره و حال مادرعزیزتون به زودی خوب بشه و دیگه نرن بیمارستان ، خدا بهشون سلامتی بده ، من اینجور برداشت کردم به علت وجود مشکلات و شرایط سختی که دارید واقعا خوابتون نشونه بوده دوست دارید شاد باشید اما مشکلات مثل موشک ریخته سرتون و اون عید نشان از این هست که دوستدارید شادی و خوشی باشه براتون و از زندگی لذت ببرید .انشاءالله خداوند میخواد به شهدا توسل کنید خودم هر وقت خواب شهدارو دیدم تعبیر شده  مشکلم حل شده حتی شهدایی که با بعضیهاشون آشنایی نداشتم به خوابم اومدن و دعام کردن ، انشاءالله مشکل شماهم حل میشه  .شهید رئوف تو گوگل بزنید اسامی شهدایی که اسم کوچیک همینطور  اسم فامیلشون رئوف هست یاداشت کنید به نیت سلامتی و ظهور آقا امام زمان عزیزمون و سلامتی مادرتون ، همچنین حاجت روا شدن خودتون توسل کنید به شهدا و 

۴۰ روز پشت سرهم براشون سوره یاسین بخونید ثوابشو هدیه کنید بهشون .دستور امضام رو هم بخونید ‌.الهی حاجت روا باشید 🤲💚

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم. بنظرت غیره ممکن ممکن میشه؟ حاجتم غیره ممکنه فقط با معجزه اوکی میشه!! 

سلام به روی ماهت برای خدا غیر ممکن وجود نداره تاپیک حاجت روایی رو بخون لینکش آخر امضام هست خودم هم یه روز مثل شما بودم اما با توسل به ائمه و شهدا معجزه وار مشکلم حل شد خیلی از کاربرهای دیگه هم حاجت روا شدن 

خوابتو تعبیر کردم انشاءالله خیر هست و تمام مشکلاتت حل میشن توکل بخدا کن نا امید نباش عزیزم 

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .
سلام استارتر انشاءالله خوابتون خیره و حال مادرعزیزتون به زودی خوب بشه و دیگه نرن بیمارستان ، خدا بهش ...

عزیزم اره دقیقا من فقط ارزومه ک شاد زندگی کنم خیلی وقته شادیامو از دست دادم😔💔روحیه شاد با زندگیه غم‌انگیزی دارم‌.

عزیزم خیلی ممنونم ازت فقط یه شهید دیدم ک لقبش رئوف بود ب نیته همون بخونم خوبه؟ نمیتونم بخونم گوش بدم کافیه؟ اصلا توانایی خوندنش رو ندارم هم چشمام شدیدن ضعیفه هم اینکه اصلا قران خوندنو بلد نیستم متاسفانه😔💔

بعد اینکه حاجتم غیره ممکنه بنظره شما ممکن میشه؟ معجزه میشه برام؟ چون فقط معجزه میتونه مشکلمو حل کنه😭💔بنظره شما تعبیره خوابه من حاجت روا شدنه؟ خستم💔

کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔
سلام به روی ماهت برای خدا غیر ممکن وجود نداره تاپیک حاجت روایی رو بخون لینکش آخر امضام هست خودم هم ی ...

عزیزم مرسی واقعا لطف کردی باشه حتمن میخونم گلم🥺💜

عزیزم اره دقیقا من فقط ارزومه ک شاد زندگی کنم خیلی وقته شادیامو از دست دادم😔💔روحیه شاد با زندگیه غ ...

ناراحت نباش همیشه روزگار همینجوری نمی مونه روزهای خوب هم میان فکر و خیال نکن توکلت بخدا باشه .مانعی نداره گوش بده اگه نمیتونی بخونی میتونی روزی صدتا صلوات هم درکنارش بفرستی .انشاءالله خدا برات روزهایی فراهم بزنه که صدای خنده هات همه جارو پر کنه عزیزدلم 😍

ناراحت نباش همیشه روزگار همینجوری نمی مونه روزهای خوب هم میان فکر و خیال نکن توکلت بخدا باشه .مانعی ...

فداتشم عزیزم راستش ذره ای امید واسم نمونده دیگه هیچ امیدی ندارم هیچ💔😔😭

فداتشم عزیزم راستش ذره ای امید واسم نمونده دیگه هیچ امیدی ندارم هیچ💔😔😭

نگران نباش در ناامیدی بسی امید است ، الان دلشکسته هستی برو روضه دانلود کن گوش بده اشکت که اومد توسل کن به آقا امام حسین بخواه دعات کنه ، به آقا امام زمان و خانم حضرت زینب توسل کن ، حضرت زینب خیلی دلشکسته هستن دعات میکنن .راه های رسیدن به حاجت و حل شدن مشکلات زیاده 

تو گوگل سرچ کن ذکر هم زیاد بگو مثلا یاقادر عالیه روزی ۱۱۰ تا بگو 

نمیدونم مشکل اصلیت چیه همونو بزن گوگل آخرش بزن نی نی سایت هرچی دربارش تاپیک باشه میاد بخون راه حل های کاربرهارو .

شمابا شهید سجاد زبرجدی آشنااید؟وصیت نامه اشون رو سرچ کردیدتاحالا؟یامزارشون رفتید؟🤩

ن راستش 

شمابا شهید سجاد زبرجدی آشنااید؟وصیت نامه اشون رو سرچ کردیدتاحالا؟یامزارشون رفتید؟🤩

چطور مگه؟