2777
2789
عنوان

پشت سر مجرد حرف زیاده یا اونی که بچه نمیاره

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا هفته ای یبار یا هروز که منو ببینن هی سوالشونو تکرا میکنن  میگن اگه زودتر نیاری دیگه بچه دا ...

شما هم بگو من بچه بیارم تو خرجشو میدی ؟

۲ بار جواب بدی لال میشن 

اگه بخای به حرف مردم کنی ک باید سه تا شکم پشت سر هم طی ۵ سال بزایی 

تا احساس نکردی با تمام وجودت بچه میخای نذار بیاد 

چ از نظر مالی چ از نظر عاطفی شما و همسرتون باید آمادگی داشته باشید 

بابا هفته ای یبار یا هروز که منو ببینن هی سوالشونو تکرا میکنن  میگن اگه زودتر نیاری دیگه بچه دا ...

ب عنوان کسی ک بعداز ۸ سال بچه اوردم ب خواست خودم میگم مردم همیشه حرف واسه گفتن دارن اهمیت نده

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را...

نه تنها پشت هر دوشون حرف زیاده بلکه اگر ازدواج هم کنن حرف زیاده اگر بچه دار بشه هم حرف زیاده کلا مردم بیکارن در هر شرایطی باشی ی زری میزنن بخوای اهمیت بدی ک سنگ رو سنگ بند نمیشه 

#انسانیت
من بچه دار نمیشم پشت سرم و جلو روم همیشه میگن از همه جا زده شدم از همههه

به خدا واگذارشون کن  آخه به کسی ربطی نداره که

نمیدونم چرا کاسه داغ تر از آش میشه

شما هم ان شاالله به زودی باردار میشی به امید خدا 🤲🏻🌼

به خدا واگذارشون کن  آخه به کسی ربطی نداره که نمیدونم چرا کاسه داغ تر از آش میشه شما هم ان ...

ممنونم عزیزم 

من دیگه امیدی ندارم

ولی خیلیا دلمو شکستن خدا دلشونو نرم و مهربون کنه

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
ممنونم عزیزم  من دیگه امیدی ندارم ولی خیلیا دلمو شکستن خدا دلشونو نرم و مهربون کنه

گلم چند ساله ازدواج کردی منم ۶ساله ازدواج کردم بچه ندارم شوهرم ،ivfقبول نکرده میخاد زن بگیره 

به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات 

سوالت عجیبیه چون اونی که حرف بزنه پشت هممممه حرف میزنه. مجرد و بی بچه اصلا فرقی براش نداره. دنبال حاشیه است دیگه. آدم باشعور هم که سرش به زندگی خودشه

اگه خواستین برای شادی روح مامانم قشنگم صلوات بفرستین لطفا. مرسی مهربونا❤️