2777
2789
عنوان

تب دخترم

133 بازدید | 20 پست

سلام خانوما امروز دخترم تب داشت بردیم دکتر الان سرش عرق کرده ولی بدنش خیلی سرده.

نمیدونم پتو بندازم روش یانه.تبش بالا نمیره باز؟

میشه لطفا اگه میدونید راهنمایی کنید

اگر تازه دارو دادی تبش اومده پایین و بدنش سرد شده و احتمالا بیدار بشه میلرزه پس حتما روشونو بپوشون و تا سه و نیم ساعت دیگه تبش نمیاد بالا بازم یک ساعت دیگ ساعت بذار چکش کن

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی مریضن سرشون کلا داغه

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

اگر تازه دارو دادی تبش اومده پایین و بدنش سرد شده و احتمالا بیدار بشه میلرزه پس حتما روشونو بپوشون و ...

ساعت۱۱ بروفن دادم

الان تبش ۳۶بود

یعنی بپوشونم؟پس چرا سرش خیس عرقه

من ک فردا واکسن ۲ ماهگی پسرم هست و نمیدونم چکارکنم 

چرا؟از قبلش استامینوفن بده...کلا دوروز اول ۴ساعت یکبار بده اگه تب داشته اگه نداشت ۶ ساعت.اگر خدای نکرده خیلی شدید شد یکبار درمیون استامینوفن و بروفن بده. روز اول کمپرس سرد از روز دوم گرم

ساعت۱۱ بروفن دادم الان تبش ۳۶بود یعنی بپوشونم؟پس چرا سرش خیس عرقه

عرقش عرق سرده از گرما نیست گلم 

بروفن یهو میاره پایین و عرق سرد میکنه بچه 

دوزشو زیاد ندادی؟

۳۶ از دمای معمولی هم پایین تره پس بچه بدنش لرز داره بپوشونش لطفا