2789
عنوان

راهنماییم کنید :)

70 بازدید | 14 پست

سلام ، من ۱۷ سالمه ۲ سال با یکی ارتباط دارم و قصدمون جدیه و واقعا هم رو دوست داریم . ینی همون اولای رابطه ایشون با مادر من حرف زد بعدش که به خانوادش گفت پدرش مخالفت کرد و هنوز هم مخالفه ولی تمام تلاششو داره میکنه ، فرصت های هم برام پیش اومده ولی بخاطر رابطمون ، درسم و سنم بهشون فکرنکردم ‌. بنظرتون چیکارکنیم؟ به رابطمون ادامه بدیم .؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خیر، رابطه ی پیش از ازدواج باید بین 3 تا 6 ماه باشه اونم زیر نظر والدین، بیشتر از اون وابستگی ایجاد میکنه و منجر به شناخت نمیشه، شما که سنتونم کمه و شرایطت ثبات ندارید هنوز به خوداگاهی نرسیدید چه برسه دگر اگاهی و انتخاب همسر

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
خیر، رابطه ی پیش از ازدواج باید بین 3 تا 6 ماه باشه اونم زیر نظر والدین، بیشتر از اون وابستگی ایجاد ...

کاملا درسته میدونم که اشتباه کردم ولی خب الان دیگه درگیر شدم 🥺و اینکه والدین از اولش خبر داشتن از رابطمون

کاملا درسته میدونم که اشتباه کردم ولی خب الان دیگه درگیر شدم 🥺و اینکه والدین از اولش خبر داشتن از ر ...

برو مشاور دخترم، مراحل سوگ عاطفی رو طی کن اما یه رابطه ی غلط رو ادامه نده

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
۲۰🥲😂 اصرار دارن که دخترخالشون رو انتخاب کنه.

شما که سنت هنوز کمه برای ازدواج ولی خودتو درگیرش نکن به زندگی و هدف خودت برس یعنی اونو اولویت نزار چون سخته که خانوادش بخوان راضی بشن یهو بعد چن وقت ضربه بدتری میخوری عزیزم

دوخت و اجرای سفارشات گلدورزی🪡🧵ارسال به سراسر کشور 
ناراحت نباش هنوز خیلی فرصت داری عزیزم تو ازدواج واقعا خانواده طرف هم خیلی مهمن

درسته ولی خب اگه بخام فراموش کنم به روحیم و درسم آسیب میزنه 🚶‍♀️و نمیتونم 

درسته ولی خب اگه بخام فراموش کنم به روحیم و درسم آسیب میزنه 🚶‍♀️و نمیتونم 

سخته ولی میشه از مشاور کمک بگیر کم کم‌ میتونی

ولی الان ۲ سال از زندگیت رفته بعد ۲ سال دیگه بازم به یه نقطه ای برسین که باید جدا بشی خیلی سخت تر میشه حتی ممکن خود طرف هم بعد یه مدت بگه خسته شده و میخواد تموم کنه اونجوری خیلی بدتر 

واقعا هدفتو بزار رو درست بخدا خیلی حیفه این سال های زندگی ادم اینجوری بگذره هنوز سنی نداری قدر فرصتاتو بدون

دوخت و اجرای سفارشات گلدورزی🪡🧵ارسال به سراسر کشور