2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی+باتجربه ها

1505 بازدید | 93 پست

سلام دوستان من الان5روزه زایمان کردم

دیروز یه بخیه کوچیک دیدم ازم افتاد ولی امروز درد شدیدی تو ناحیه بخیه ها دارم احساس میکنم دارن باز میشن😭خشک شدن یجورین بنظرتون طبیعیه؟؟

دوم اینکه بچم زردی داره شیرمم نمیخوره اون قسمت سفت شده و درد میاد شیردوشم اینقدر استفاده کردم ک دیگه نمیتونم بخاطر دردش...؟؟؟

سوم اینکه بعد ده روز برم دکتر چطوری چک‌میکنه بخیه هارو؟ایا معاینه میکنه یا فقط چشمی؟

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨

روی بخیه هات نشین اصلا 

از الان کم کم میفتن دیگه 

دکتر بهت پماد نداده؟

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

پماد نمیزنی؟ 

پماد فنی توئین مدیفارم بزن 

با سشوار خودتو خشک کن 

اون آبسه نوک سینه هم باید نوزاد میک بزنه خوب شه 

چشمی میبینه البته بخیه ها جذبی باشه

مریم امیرجلالی مناطق محرومم🚶‍♀️🚬

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه بخیه نداشتمکلا طبیعیه طبیعی زایمان‌کردم نمیدونم...ولی واسه بچت بهش یه مقدار خیلی اب انار بده و شیر خشت از دارو گیاهی بگیر با یک قاشق غذای خوری شیر خوت مخلوط کن بده بهش خیلی واسه زردی خوبه..دکترم فقط چشمی معاینه میکنه

روی بخیه هات نشین اصلا  از الان کم کم میفتن دیگه  دکتر بهت پماد نداده؟

نه هیچی نداده

هیچم روش ننشستم احیانا خواستم بشینم کج نشستم بهشون فشار نیاد

مراعات کردم هرجور بوده مثلا خواستم بشینم یا بلندشم مبل رو گرفتم

موقع نشستن مبل رو گرفتم زانوهام اروم تا کردم گذاشتم رو پشتی بعد اروم پایین اومدم..ولی میترسم پاره ای چیزی شده باشه احساس میکنم بخیه ها دارن حرکت میکنن

اصن امکانش هس بعد پنج روزپاره بچه؟

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
پماد نمیزنی؟  پماد فنی توئین مدیفارم بزن  با سشوار خودتو خشک کن  اون آبسه نوک سینه ...

نه چیزی نداده

بخیه هام جذبیه 

والا با اب میشورم خشک میکنم بعد با شامپو بچه میشورم خشک میکنم دراخر با سرم شستشو میشورم خشک میکنم

منکه بخیه نداشتمکلا طبیعیه طبیعی زایمان‌کردم نمیدونم...ولی واسه بچت بهش یه مقدار خیلی اب انار بده و ...

دکتر بردم بهش شیر مخصوص زردی داد شیر خودمم میدوشم میدم 

اب انار بدم بخوره؟بد نیس؟

غذای سنگین هم مثل ماکارونی ..برنج زیاد و...نخور واسا زردی بچت خوب نیس

چشم متشکر

خشک شدن که یعنی داره بخیه ات خوب میشه 

معاینه نمیکنه با چشم می‌بینه فقط رعایت کن روش نشین حتما خشک کن سشوار بگیر یه وقت عفونت نکنه که اذیت میشی

برای سلامتی و سالم بودن دختر قشنگم لطفا صلوات بفرستید❤
دکتر بردم بهش شیر مخصوص زردی داد شیر خودمم میدوشم میدم  اب انار بدم بخوره؟بد نیس؟

اره ولی خیلی کمقبل شیر خوردن وقتی گرسنشه بده بهش یه قاشق غذای خوری بعد شیر خودتو بهش بده ایشالا که زود خوب میشه ..من بچه هام زردی میگرفتم همون لحظه اب انار میدام زود خوب میشدن دیگه لازمبه دکتر و دستگاه اینا نبود

نه هیچی نداده هیچم روش ننشستم احیانا خواستم بشینم کج نشستم بهشون فشار نیاد مراعات کردم هرجور بوده ...

زمانش رو نمیدونم ولی حداقل تا ۱۰ روز مراعات کن 

اگه کرم نداری برو روغن بزن بهشون 

زیتون ، نارگیل یا روغن زرد 😬 

نگران نباش وقتی مراعات کنی اتفاقی نمیفته 

چیزای ملین هم بخور که شکمت خوب کار کنه ممکنه یبوست بگیری 

شربت انجیر خوبه 

کره ، شربت خاکشیر ، دم کرده ی گل محمدی 

اینا رو تا چند روز بخور 

برای سینه ات هم برو زسر دوش حمام قشنگ ماساژ بده شیرش تخلیه بشه سفتیش از بین میره 

یا اگه بچه ی شیرخوار دارین سینه تو بده اون بخوره تا شیرش کم بشه 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

وااااای امان از دردسرای اول زایمان و بچه داری و نوزاد کوچیک.خیلی دوران سختیه ولی نگران نباش عزیزم بزودی تموم میشه.بخیه هارو نگران نباش من  روزای اول سرحال بودم و هیچ دردی نداشتم اتفاقا ولی روز پنجم و ششم و هفتم درد داشتم منم بخیه هامو دیدم چنباری افتادن نگران نباش زخمت جوش خورده بخیه ها تو جا نداشتن افتادن بیرون😁😄

خشک شدن که یعنی داره بخیه ات خوب میشه  معاینه نمیکنه با چشم می‌بینه فقط رعایت کن روش نشین حتما ...

سشوار میگیرم خشک میکنم هربار میرم دستشویی زیر نیم ساعت طول نمیکشع خخخ

البته روزی سه بار بیشتر نمیرم از بس اذیت میشم هی اینو بزن هی اونم بزن و خشک کن