2777
2789
عنوان

رفتیم مولودی اوف همه تا آرنج طلا داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 1028 بازدید | 47 پست
نه مامانم برای سر عقدم خریده که تا اون موقع گرون نشه بساط ما هم اینه دیگه😂😭

اهان،ای جانم عزیزم🤣🤣

امان از دست این مامانا ،مامان منم واسم یه نیم ست خریده بود سر عقد بده نه تنها شوهر نکردم بلکه نیم ست رو گرفتم فروختم😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکی داره نوش جونش هرکی ام نداره خدا بهش برسونه  خودمم زیاد ندارم فقط درحد چندگرم  ولی و ...

من که لذت میبردم میدیدم تو دستشون و واقعا خدارو شکر کردم که هنوزم مردم حال دلشون و وضع مالیشون خوبه

منم تو مجلسا زیاد میبینم ۲۰تا النگو میندازن بعد اینجا از النگو متنفرن

بستگی به شهر داره

من میرم شهر همسرم اصلا طلا یعنی النگو

پیرزن رو به قبله النگو دستشه..

ولی فرهنگ خودمون حتی مادرمیا و‌خانمای سن بالاخم اانگو ندارن.

دستبدهای سنگین ک چندبرابر النگو هسه فیمتش دارن

💕

مامانم پارسال خرید فعلا که تا اون موقع شاید گرون بشه نتونه بخره البته حقم داشت گرون شد واقعا

اره سود کردید پس😁 مبارکت باشه

منم عقدم طلاعم زیاد دارم ولی ن در حد خانم جلسه ایا😂

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂
اهان،ای جانم عزیزم🤣🤣 امان از دست این مامانا ،مامان منم واسم یه نیم ست خریده بود سر عقد بده نه تنه ...

واای من دلم نمیاد داداشم کوچیکه میگه آجی یه لحظه تک پوشتو میدی دست بگیرم فقط میگه نههه الان میشکنی 

واای من دلم نمیاد داداشم کوچیکه میگه آجی یه لحظه تک پوشتو میدی دست بگیرم فقط میگه نههه الان میشکنی&n ...

عین پسر منه عاشق اینکه که طلاهای منو به خودش اویزون کنه🤣🤣

...برای خودم زندگی میکنم🫠🫠🫠

من همیشه برام سواله چطوری وضو میگیرن اونایی که ۱۵ تا النگو میندازن ؟

پیجم @Shaynis_Lady معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...