2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی و معتقد بیایید...

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 42 پست
بذار اعتقادت بدردت بخوره عزیزم ❤️ دعا هم یادت نره 

ناامیدم خیلی

همیشه وقتی از یه چیزی ناراحت بودم چند دفه گریه میکردم سبک میشدم

ولی الان هر چقد گریه میکنم نمیشه 

آروم نمیشم

آرامش ندارم

میگم حتی خود خدا هم هوامو نداشته چه انتظار از آدما😔

❤️🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

همینقدر بگم که اگر قرار باشه خدا تو تک تک کارهای دنیا  دخالت کنه که سنگ روی ینگ بند نمیشه. خلا ...

قبول دارم

ولی ناامیدم

انگار از زندگی خسته ام

😔😔😔

یادم نمیره اینهمه سختی

چه جوری آرامش بگیرم دوباره

❤️🌱
قبول دارم ولی ناامیدم انگار از زندگی خسته ام 😔😔😔 یادم نمیره اینهمه سختی چه جوری آرامش بگیرم ...

نمیدونم چجوری اروم میشی. من میرم تو حموم گریه میکنم با خدا و امام زمان حرف میزنم میگم شما صاحب مایی من ازتون میخوام این مشکلم حل بشه حل نمیشه اروم بشم. خلاصه حرف میزنم گریه میکنم جیغ میزنم در درونم و خیییییلی اروم میشم.

یکی نماز میخونه یکی دعا میکنه یکی یه مداحی گوش میده. 

لقد خلقنا الانسان فی کبد... به این فکر کن که قرار نیست ارام زندگی کنیم.

یه مدت سمت خدا ببین وااااقعا خوبه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

خیلی وقتا

طوری میشه که جز صبوری کردن راهی نمیمونه

ولی بدون پیش خدا صبر کردن اجر بزرگی داره

چون خدا خودش با کسانی هست که صبوری میکنند..ان الله مع الصابرین..

شاید عزیزی از دست دادی

شاید منتظر کسی هستی

شاید خیلی وقته خواسته ای داری

بدون که #خدا داره میبینه و همراهته...

خدایا

صبری بده،

به قلبی که چیزی‌ را می‌خواهد

و نمی‌شود...

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

این تاپیک دو صفحه ولی بسیار مفیده.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12507145/نورِ-مِشکات-تاپیک-جامع-تَدبر-و-تفکر-در-قرآن

تاپیکای @zahraayat  عاقبتش به خیر با تاپیکای مفیدشون.

مهمترین شرط اجابت دعا، نزدیکی به خداست و مهمترین راهی که انسان رو به خدا نزدیک میکنه، انجام واجبات و دوری از گناهانه.

بسم الله الرحمان الرحیم.

خدا خیلی کریم و رحیمه و عاشق بنده هاشه و هیچکس از در خانه خدا نا امید و محروم برنمیگرده.

«وَإِذَا سَأَلَكَ عِبَادِي عَنِّي فَإِنِّي قَرِيبٌ أُجِيبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ» بقره (2): 186.

هنگامی كه بندگانم درباره من از تو سؤال كنند، [پاسخش اين است ] كه من يقيناً نزديكم، دعای دعا كننده را چون مرا بخواند مستجاب میكنم.

اول برای سلامتی و ظهور امام زمان دعا کنیم که با ظهور، همه حاجتها برآورده میشه و دنیامون هم بهشت میشه.

بعد برای حاجتهای شخصیمون دعا کنیم و در دعا کردن، دیگران رو بر خودمون مقدم بدونیم.

من ماه مبارک رمضان سال 402 یه کتاب خیلی عالی و بی نظیر درباره دعا خوندم که دو فصل داره:

با من تماس بگیرید!

مهدی خدامیان آرانی

فصل اول: چرا و چگونه دعا کنیم؟

فصل دوم: دعاهای مفید و مختصر

++

لینک دانلود کتاب با من تماس بگیرید:
تو تاپیکام با من تماس بگیرید رو پیدا کنین کتاب رو بخونین.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
من خودم همیشه برای آروم شدنم زیارت عاشورا را با دل و جون می‌خوندم و واقعا هم آروم میشدم اما چند روز ...

به امام زمان و حضرت فاطمه زیاد توسل کنین. و به حضرت زینب و حضرت رقیه و حضرت نرجس هم توسل کنین.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
خواهر منم مثل تو  دیروز هم من تاپیک اینجوری زده بودم. منم خیلی روی رحمت خدا حساب باز کرده بود ...

مهمترین شرط اجابت دعا، نزدیکی به خداست و مهمترین راهی که انسان رو به خدا نزدیک میکنه، انجام واجبات و دوری از گناهانه.
بسم الله الرحمان الرحیم.
خدا خیلی کریم و رحیمه و عاشق بنده هاشه و هیچکس از در خانه خدا نا امید و محروم برنمیگرده.
«وَإِذَا سَأَلَكَ عِبَادِي عَنِّي فَإِنِّي قَرِيبٌ أُجِيبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ» بقره (2): 186.
هنگامی كه بندگانم درباره من از تو سؤال كنند، [پاسخش اين است ] كه من يقيناً نزديكم، دعای دعا كننده را چون مرا بخواند مستجاب میكنم.
اول برای سلامتی و ظهور امام زمان دعا کنیم که با ظهور، همه حاجتها برآورده میشه و دنیامون هم بهشت میشه.
بعد برای حاجتهای شخصیمون دعا کنیم و در دعا کردن، دیگران رو بر خودمون مقدم بدونیم.
من ماه مبارک رمضان سال 402 یه کتاب خیلی عالی و بی نظیر درباره دعا خوندم که دو فصل داره:
با من تماس بگیرید!
مهدی خدامیان آرانی
فصل اول: چرا و چگونه دعا کنیم؟
فصل دوم: دعاهای مفید و مختصر
++
لینک دانلود کتاب با من تماس بگیرید:
با من تماس بگیرید رو تو تاپیکام پیدا کنین کتاب رو بخونین و بهش عمل کنین.

خواهر منم مثل تو  دیروز هم من تاپیک اینجوری زده بودم. منم خیلی روی رحمت خدا حساب باز کرده بود ...

تاپیک آخرم هم که با خدای پاک و سبحان شروع میشه چهار تا سخنرانی هست خیلی عالیه. برای تقویت ایمان به خدا و شناخت و معرفت خدا. اولیش هم درباره عدالت خداست. حتما بخونین!

سوره و دعا نمیخواد بپذیر این دنیا ظرفیت عدالت رو نداره ببین الان بچه های غزه تو چه وضعی ان؟سرما و ...

خب البته امام زمان ظهور کنن که عدالت کامل برقرار میشه و دنیا بهشت میشه. اینایی که فرمودین مال الآنه که شرایط خیلی سخت شده.