2777
2789

منم با یه پسری که کرد ترکیه بود آشنا شده بودم توی اینستا

آره خوشگلن

ولی با اینکه خودم کوردم، احساس میکنم افرادی که توی این ناحیه به دنیا میان و بزرگ میشن، یه مقدار بیش از حد تعصبین😑

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته زیبان ولی اون قسمت دوست های پسرتونو نفمیدم  دوس پسر یا دوست فرزندتون؟؟

یه وکیلی میگفت:یه چیزی میگم اویزه گوشتون کنید،شصت سال وکالت انجام دادم...تمام شکایات بین کسانی بود،که به همدیگه اعتماد داشتند...
منم با یه پسری که کرد ترکیه بود آشنا شده بودم توی اینستا آره خوشگلن ولی با اینکه خودم کوردم، احساس ...

اره منم یکم احساس میکنم مثلا هی میگفت تو چرا حجاب نداری مثلا تو ترکیه زندگی میکنه چرا اینجوریه..

در چ موردی؟

اره منم یکم احساس میکنم مثلا هی میگفت تو چرا حجاب نداری مثلا تو ترکیه زندگی میکنه چرا اینجوریه.. در ...

ترک ها خودشون هم عقاید بسته زیاد دارن

به فیلماشون نگاه نکن😅

بعدشم اول و آخر محیط روشون تاثیر میذاره

الان کردستان عراق، مثل دبی هست

انقدر که به روزه و دخترا هم بیشتر بی حجابن و حتی جاهای خا.ک بر سری هم داره😅

ولی خب آمار قتل های ناموسی توی کردستان عراق، یکی از بالاترین آمار هاست متاسفانه

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

ترک ها خودشون هم عقاید بسته زیاد دارن به فیلماشون نگاه نکن😅 بعدشم اول و آخر محیط روشون تاثیر میذا ...

وای جدی میگی😐😶اقبال منو😂🤦🏻‍♀️خب پس کنکله مرسی🩵

وای جدی میگی😐😶اقبال منو😂🤦🏻‍♀️خب پس کنکله مرسی🩵

قربونت بشم❤️

کلا اینجور آشنایی ها هم اقبال خوبی نداره

این پسره ب بسم الله به من گفت عکستو بفرست

نود درصد پسرهایی که توی فضای مجازی باهاشون آشنا شدم و خارجی بودن، همینو میخواستن

خیلی زود صمیمی میشن و هی استیکر میفرستن و…

و از همین جهات، مطمئن باش من و تو اولین کسایی نبودیم که بهمون پیام دادن😅

قربونت بشم❤️ کلا اینجور آشنایی ها هم اقبال خوبی نداره این پسره ب بسم الله به من گفت عکستو بفرست ن ...

فدات🩵

اره منم کلا اعتماد ندارم ولی خب تا الان چیزی بدی ازش ندیدم‌ اگه میدیدم که سریع بلاک میکردم.. 

ولی در کل درست میگی معلوم نیس با چند نفر در ارتباطن🤷‍♀️

خب کوردا دراصل ایرانی بودن قبل اینکه جزو ترکیه بشن کلا وان و کردستان عراق اینا زمان عثمانی جزو اونا شدن الانم اگه رفتن استانبول اینا دلیلش اینه که دیگ پایتختشونه اونجان وگرنه جایگاع اصلیشون همون مرزای ایرانه چون جزو ایران بودن برا همینم عدادشون اینا با فارسی یکیه یا مثلا اونا به شب میگن شَو به روز میگن روژ کلا فارسو کورد دو قبیله از یک ریشه ان که از هند اومدن فلات ایران اگرم الان ترکیه یا عراق ایناهستن یعنی اونجاها جزو ایران بوده (البته فقط شهرای مرزی ایران نه استانبول اینا)ولی در هرصورت کوردای ترکیه نسبت به تورکاشون احساس میکنم مذهبی ترن چون اکثرا شهرستان هستن ولی اونایی ک رفتن استانبول یا شهرای بزرگتر نمیشه تشخیص داد کوردن