2777
2789

وای گفتی من ۲ سال پیش رفتم بعد سقط نرفتم جوابش بگیرم دیگه

این میتونم برات بزنم مترجم گوگل بیشتر بلد نیستم 

تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفته التهاب متوسط نشون داده که میتونه از عفونت باشه

زگیل تناسلی نشون داده

تغییرات سلواهای اسکواموسی رو نشون داده

احتمالا دکتر بگه 3ماه دیگه تکرار کن

شاید هم خودش بخواد نمونه جدید ازت بگیره و بفرسته پاتولوژی

گفته التهاب متوسط نشون داده که میتونه از عفونت باشه زگیل تناسلی نشون داده تغییرات سلواهای اسکواموس ...

شما جواب مامو گرافی بلدی تفسیر کنی؟🥺

☘️🦋مشکل پوستی دارم اگر چشمت به امضام خورد برام دعا کن برطرف بشه☘️🦋بهم بگو منم برای حاجتت صلوات بفرستم📿 

این آزمایشا رو میذارید اسم و مشخصات بیمار روشه. کاور کنید توروخدا اطلاعات خصوصی مردم رو پخش نکنید تو ...

انقد نگران بودیم بهش فک نکرده بودم اشکال نداره 

خدایاشکرت
انقد نگران بودیم بهش فک نکرده بودم اشکال نداره 

علایمی داشته 

یا برای چکاپ رفته؟

☘️🦋مشکل پوستی دارم اگر چشمت به امضام خورد برام دعا کن برطرف بشه☘️🦋بهم بگو منم برای حاجتت صلوات بفرستم📿