2777
2789

بچه ها امروز یهو یاد این مادر و دختر افتادم 

برای ارامش روح مادر و خوشبختی دخترش که تازگیا ازدواج کرده دعا کنین ♥️لینکشو میزارم دوست داشتین داستانشو بخونین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته اگه دوست داشتین اولین تاپیکی که زدم داستانشو نوشتم براتون  نمیدونم چی شد امشب یادش افتاد ...

عزیزم خوندم خیلی متاثر شدم

الان دختر  زهراخانم چندساله شدن؟

هنوزم خارج پیش باباشه؟

نام کاربریم یهو شد سواستفاده نکنین لطفا🙃
عزیزم خوندم خیلی متاثر شدم الان دختر  زهراخانم چندساله شدن؟ هنوزم خارج پیش باباشه؟

عزیزم سنشو دقیقا نمیدونم 

نه تنهایی برگشت ایران پیش خانواده مادریش و الانم با یکی از اقوام دور مادرش ازدواج کرده 

فقط حیف که دیگه مادرش نیست

عزیزم سنشو دقیقا نمیدونم  نه تنهایی برگشت ایران پیش خانواده مادریش و الانم با یکی از اقوام دور ...

امیر چی  دوباره ازدواج کرد؟

پسراش در چه حالن  خوشبختن خدا رو شکر؟

نام کاربریم یهو شد سواستفاده نکنین لطفا🙃
امیر چی  دوباره ازدواج کرد؟ پسراش در چه حالن  خوشبختن خدا رو شکر؟

راستش خیلی ساله ازشون خبر ندارم 

پسراش چندوقتی با پدربزرگشون مشکل پیدا کرده بودن ولی الان فکر کنم چندوقت یبار همدیگه رو میبینن توی سن حساسین امیدوارم خدانگهدارشون باشه