2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی رفتی تو از پیشم تموم آرزوهام مرد ندیدی که شکست قلبم ندیدی قلب من آزرد بیا برگرد عزیز من که بدجوری دلم تنگه در و دیوار این خونه با من بدجوری میجنگه آه نیستی ببینی تنهاییامو صدای هق هق شب گریه هامو بیا بگذر ببخش خوبم گناهم را حلالم کن بگو کی بود تورو راحت گرفت از قلب تنهام کدوم نارفیقی بود که نفهمید من تورو میخوام خدا لعنت کنه اون که تورو از من جدا کرد منو تو اوج غم و بی کسی بی همنفس تنها رها کرد بیا بگذر ببخش خوبم گناهم را حلالم کن آه نیستی ببینی تنهاییامو صدای هق هق شب گریه هامو

جهان میخونش 

ی سوزی تو صداش و بغضی تو گلوشه ک هروقت گوش میدم میگم بلند بشم خودکشی کنم جدی میگم  

عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد . 

Louder than bombs از bts این آهنگ مورد علاقم هم هست😥

یه آهنگ روسی هم هست که اسمش سخته اما خیلی باهاش گریم میگیره اما هیچوقت گریه نمیتونم بکنم نمیدونم چرا 

کیپاپر .کیدرامر و متخصص پوست هرجا کسی مشکل پوستی داشت تگم کنین