2821
2789
عنوان

انتقام خیانت

757 بازدید | 43 پست

بچه ها این داستان خودم نیست برای یکی از دوستانمه که یه اقایی ی مدت کلی التماس و اصرار که عاشقشه و حتی با مادر دختره هم صحبت میکنه که عاشقشه و قصدش ازدواجه یه مدت بعد پسره میگه به دوستم که بزور دختر خالشو براش نامزد کردن و میگه کنارم باش و صبر کن طلاقش بدم اصلا دوسش ندارم به مادرتم نگو خلاصه جلوی دوستم وقتی نامزدش زنگ میزنه کلی توهین میکنه به نامزدش و میگه که میخوام سرد شه ازم هستید ادامشو بگم؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بگو

✨من زنم، زن بودنم را دوست میدارم      به قد گیسوانم، ناخنم ، رنگ لبانم زندگی را دوست می دارم  آری آن اشکی که عیبش می شماری       دل کافر بسوزاند     من آن سوزاندن و رنگ لطیف آتشش را  دوست می دارم      تو مرا یک بی وفا خواندی و من   آنچه در اطراف می بینم خلاف ماجراست    آن وفا و ماندن و سازش     به رسم مادرم را دوست می دارم   در این دنیا به هر چه بنگرم زیباست             من زنم، مردانگی نه .😪زنانگی هم دوست می دارم ...😄
عزیم من باید ببینم برا خودم تایپ میکنم یا دونفر هستن بخونن تهش نظر بدن

دونفر هستن بگو

تعداد نفرات آنلاین رو یه نگاه بندازی متوجه میشی هستیم

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

خلاصه که پسره هر روز قربون صدقه و مهربونی تا یه روز یه دفه گوشیشو خاموش میکنه دوستم باز زنگ میزنه میبینه بلاکه و پسره پیام گذاشته برو دنبال زندگیت نمیخامت دوستم با شماره مادرش با پسره تماس میگیره و میبینن یه پسر دیگه جواب داده و میگه من پدر ین اقام و نامزد داره و ابرو ریزی میشه بکش بیرون بعد صدای خندیدن اون پسره هم میاد حالا دوستم ناراحته میگه کلی حرف و وعده دروغ بهم داده گذاشتم سرکار حتی یه بار میگه پردتو بزنم مال من شی و فلان الان بنظر شما این دوستم بره همچیزو به خانواده دختره بگه یا نه؟

نه ول کنه میخواد چیکار ارزش نداره

✨من زنم، زن بودنم را دوست میدارم      به قد گیسوانم، ناخنم ، رنگ لبانم زندگی را دوست می دارم  آری آن اشکی که عیبش می شماری       دل کافر بسوزاند     من آن سوزاندن و رنگ لطیف آتشش را  دوست می دارم      تو مرا یک بی وفا خواندی و من   آنچه در اطراف می بینم خلاف ماجراست    آن وفا و ماندن و سازش     به رسم مادرم را دوست می دارم   در این دنیا به هر چه بنگرم زیباست             من زنم، مردانگی نه .😪زنانگی هم دوست می دارم ...😄

نه ارزش نداره 

فردا پسره هم بیاد تلافی کنه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

خب همون که به اسم ازدواج یه دخترو لمس کنه کمه؟

عزیزم اینجا ایرانه خارج نیست.پسرا بیش از حد آزاد و دخترا بیش از حد محدودیت دارند.در ضمن اگه دوستت بخواد از اون آدم انتقام بگیره مطمن باش اونم روزی یه جا زهره شو میریزه

خواهشا حمله نشه بهم،فقط نظرم هست .ولی من بودم انتقام میگرفتم،از بس پسرا هر گوهی خاستن خوردن و خیانت کردن و دلمون شکستن و به همدیگه نصیحت کردیم ولش کن ارزش نداره ،این پسرا انقدر پررو و بی حیا شدن .باید یاد بگیرن اگه اذیت کنن و دل بشکنن اذیت میشن و دلشون می شکنه